Afbeelding fysiotherapeut Afbeelding fysiotherapeut

“Veel mensen hebben lichamelijke klachten. Een goed matras helpt vaak om klachten te verminderen.’

Marieke Donsma, fysiotherapeut
Last van spieren of gewrichten. Kies een juiste matras

Last van spieren of gewrichten. Kies een juiste matras

Een verkeerde matras kan klachten aan uw rug of gewrichten verergeren. Een matras dat niet goed past bij uw lichaam zorgt voor lage rugpijn en veroorzaakt stramme spieren. Als uw ruggenwervel tijdens het slapen niet in een rechte lijn ligt is de kans groot dat u niet uitgerust wakker wordt. Uniek slapen helpt u graag met het kiezen van de juiste matras om klachten te voorkomen of verminderen.

Afspraak maken

Iedereen is uniek. Uw matras moet aansluiten op uw behoefte.

Iedereen is uniek. Uw matras moet aansluiten op uw behoefte.

Omdat iedereen anders is zijn onze matrassen dat ook. De matras moet aansluiten bij uw lichaamsbouw. Het is ook belangrijk om te weten of uw een voorkeur heeft om op uw rug, buik of zij te slapen. Allerlei factoren spelen mee bij het kiezen van de juiste matras. Uniek slapen heeft jarenlange ervaring met het adviseren van de juiste matras en kussens. Wij zijn pas tevreden als u weer jarenlang geniet van een heerlijke nachtrust en opgeladen de dag kunt beginnen. Kom langs in een van onze winkels of bel voor een afspraak.

Onze matrassen zorgen voor de juiste ondersteuning

Onze matrassen zorgen voor de juiste ondersteuning
Onze adviseurs nemen alle tijd voor uw ideale bed of matras

Onze adviseurs nemen alle tijd voor uw ideale bed of matras

Wij staan altijd voor u klaar! Uniek slapen is een echt familiebedrijf. Wij vinden het leuk om elkaar te helpen. Dat zit in ons DNA. Als u in een van onze winkels binnenstapt ervaart u vanzelf de familiare sfeer. Onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers nemen wij alle tijd om u goed te adviseren. We kijken welke boxspring of matras precies past bij uw postuur en slaaphouding. Maar we kijken ook samen met u wat mooi staat in uw slaapkamer zodat het bed mooi aansluit bij uw interieur en smaak. Omdat wij al jarenlange ervaring hebben op het gebied van slapen weet u zeker dat u straks de matras of boxspring heeft waar u jarenlang plezier van zult hebben. Kom gewoon gezellig langs of maak een afspraak voor een persoonlijk advies gesprek. 

Onze winkels Onze winkels

Onze winkels

Laat u inspireren in één van onze beddenwinkels. Wij staan altijd voor u klaar.

Adressen

Gratis slaapadvies

Iedereen is uniek. Persoonlijk slaapadvies is nodig.

Omdat iedereen anders is gebouwd en anders slaapt, is het belangrijk dat u een goed matras kiest dat precies bij u past. Onze adviseurs staan voor u klaar en nemen graag alle tijd voor u!

Maak afspraak

Uniek Slapen staat altijd voor u klaar
Senioren brochure