• Onze beddenwinkel in de buurt van Achterveld - Uniek Slapen Barneveld Onze beddenwinkel in de buurt van Achterveld - Uniek Slapen Barneveld Onze beddenwinkel in de buurt van Achterveld - Uniek Slapen Barneveld

Beddenwinkel Achterveld

Als u zich in Achterveld en omgeving bevindt, is Uniek Slapen Barneveld de beste keuze voor uw boxspring of matras. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om een van onze winkels in Bennekom, Zeist of Nijkerk te bezoeken. Al onze winkels beschikken over een uitgebreid assortiment van zowel boxsprings als matrassen. Onze adviseurs staan klaar om u te ondersteunen, zodat u met een voldaan gevoel de winkel verlaat.

Bent u op zoek naar een seniorenbed, boxspring of matras? Neem dan zeker een kijkje bij Uniek Slapen Barneveld. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van senioren slapen zijn we uitgegroeid tot specialisten in ons vakgebied. Wij helpen u graag aan de hand van onze expertise een gezonde nachtrust te verkrijgen. Bij Uniek Slapen bent u altijd verzekerd van kwaliteit en comfort.

De beddenwinkel van Uniek in de buurt van Achterveld

Beddenwinkel in de buurt van Achterveld

Onze beddenwinkel in Barneveld is erg gemakkelijk te bereiken. Vanuit Achterveld is het iets meer dan 10 minuten rijden naar de beddenwinkel van Uniek Slapen. Rondom de winkel is ruimschoots plek om uw auto neer te zetten, daarnaast is de winkel ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Vlak naast de winkel bevindt zich een ruime parkeerplaats, die eveneens toegankelijk is voor rolstoelen. Dit is voor mensen die slecht ter been zijn wel zo aangenaam.

We hopen u graag terug te zien in onze winkel in Barneveld. Kom gerust langs voor een lekkere kop koffie en een gezellig gesprek (U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in een van onze andere beddenwinkels in Bennekom, Zeist en Nijkerk).

Route naar de beddenwinkel vanuit Achterveld

Vanuit het centrum van Achterveld kunt u eenvoudig naar de Hessenweg rijden; deze weg zal overgaan in de Achterveldseweg, waarna u nog steeds rechtdoor moet blijven rijden. U kunt dan aan een stuk rechtdoor rijden op de Achterveldseweg tot u bij het bordje Barneveld komt. Daar neemt u de eerste afslag naar links, de Plantagelaan op. Bij de eerste rotonde neemt u de tweede afslag (rechtdoor), waardoor u op de Plantagelaan blijft. Bij de tweede rotonde neemt u de derde afslag (linksaf) en komt u uit op de Amersfoortsestraat. Deze straat rijdt u af totdat u bij een T-splitsing komt waar u rechtsaf slaat en dan direct de eerste afslag naar links neemt. U bevindt zich op dat moment op de Gasthuisstraat, waar u verderop in de straat de Uniek Slapen beddenwinkel aan uw linkerhand zult aantreffen.

Bij Uniek Slapen Barneveld helpen wij u graag met het vinden van het juiste seniorenbed, matras of boxspring. Kom gerust langs in Barneveld voor betrouwbaar advies.


U kunt ook op de onderstaande knop drukken voor een gemakkelijke routebeschrijving.

Route

De beddenadviseurs

 • Willem Beddenadviseur Willem Beddenadviseur Willem Beddenadviseur

  Willem
  Beddenadviseur

 • Leendert Beddenadviseur Leendert Beddenadviseur Leendert Beddenadviseur

  Leendert
  Beddenadviseur

 • Robbert Beddenadviseur Robbert Beddenadviseur Robbert Beddenadviseur

  Robbert
  Beddenadviseur

 • Tycho Beddenadviseur Tycho Beddenadviseur Tycho Beddenadviseur

  Tycho
  Beddenadviseur

 • Lucas Beddenaviseur Lucas Beddenaviseur Lucas Beddenaviseur

  Lucas
  Beddenaviseur

 • Luca Beddenadviseur Luca Beddenadviseur Luca Beddenadviseur

  Luca
  Beddenadviseur

 • Lennard Beddenadviseur Lennard Beddenadviseur Lennard Beddenadviseur

  Lennard
  Beddenadviseur

 • Dennis Beddenadviseur Dennis Beddenadviseur Dennis Beddenadviseur

  Dennis
  Beddenadviseur

 • Johan Beddenadviseur Johan Beddenadviseur Johan Beddenadviseur

  Johan
  Beddenadviseur

  Veelgestelde vragen

  • Ligt de beddenwinkel in de buurt van Achterveld? De bereikbaarheid van onze beddenwinkel in Barneveld

   De beddenwinkel zit in de buurt van Achterveld, met iets meer dan 10 minuutjes rijden  vanuit het centrum. Rondom de winkel zijn er ruimschoots parkeergelegenheden aanwezig. Ook vlak voor de deur van de winkel, zo hoeft u nooit ver te lopen.

   De bereikbaarheid van onze winkel vinden wij erg belangrijk, wij vinden het namelijk niet meer dan normaal dat senioren en mensen die slecht ter been zijn, geen enkele moeite hoeven te ervaren om bij onze winkel te komen.

  • Worden de matrassen enkel in Barneveld afgeleverd? Leveringsgebied van onze boxsprings en matrassen

   Wij leveren onder andere in Kootwijkerbroek, Voorthuizen, De Glind, Meulunteren, en Lunteren, maar ook in de omliggende gebieden rondom Barneveld onze matrassen en boxsprings af. Het is namelijk ons streven om u altijd te voorzien van de beste service.

  • Kan ik een matras kopen in de beddenwinkel? Uniek Slapen Barneveld is ook een matrassenwinkel

   Ja, in onze beddenzaak in Barneveld verkopen we ook allerlei soorten matrassen. U kunt bijvoorbeeld makkelijk een koudschuim, pocketvering, comfortschuim, traagschuim matras of pocketvering combinatie koudschuim matras kopen. Welk type matras de beste voor u is ligt aan uw slaapgewoonten. Wij kunnen u bij de juiste keuze helpen en adviseren.

   Naast onze uitgebreide selectie matrassen en bedden, bieden wij ook accessoires aan die u kunt gebruiken om uw slaapkamer nog comfortabeler te maken. Denk bijvoorbeeld aan hoofdkussens, dekbedden, hoeslakens en bedspreien. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw slaapkamer te transformeren in een rustige en comfortabele oase.

  Wij staan altijd
  voor u klaar

  Lekker en gezond slapen is belangrijk voor u. De specialisten van Uniek slapen Bennekom weten dat. Wij vinden het belangrijk dat u goed en gedegen advies krijgt zodat u een matras of boxspring kiest die precies past bij uw wensen.

  Wij staan altijdvoor u klaar

  U kunt ons ook bellen.
  0342 43 40 59

  Senioren brochure