• Een van onze beddenwinkels - Uniek Slapen Barneveld Een van onze beddenwinkels - Uniek Slapen Barneveld Een van onze beddenwinkels - Uniek Slapen Barneveld

Beddenwinkel Barneveld

Waarmee kunnen wij u helpen in onze matrassen- en beddenwinkel Barneveld?

Uniek Slapen Barneveld is een van onze beddenwinkels. In de showroom hebben we verschillende boxsprings te koop en kunt u ook matrassen kopen. Op de matrassen en boxsprings in de winkel kunt u even test slapen/proef liggen. Het zijn allemaal showroommodellen zodat u kunt ervaren en zien wat u koopt. Natuurlijk geldt dat ook voor de bedden in de zaak. Het zijn allemaal showroommodellen zodat u kunt ervaren en zien wat u koopt.

Wij streven ernaar om u op een deskundige manier te adviseren(zeker op het gebied van seniorenbedden) en helpen bij het vinden van de perfecte slaapoplossing. Wij bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige matrassen en boxsprings, zodat u zeker weet dat u kiest voor kwaliteit en comfort.

Naast onze uitgebreide selectie matrassen en boxsprings, bieden wij ook accessoires aan die u kunt gebruiken om uw slaapkamer nog comfortabeler te maken. Denk bijvoorbeeld aan hoofdkussens, dekbedden, hoeslakens en bedspreien. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw slaapkamer te transformeren in een rustige en comfortabele oase.

De familie van de zaak

De familie van de zaak

In onze beddenzaken staan we natuurlijk voor u klaar, maar ook voor elkaar. Dat is belangrijk, want elkaar kunnen en willen helpen is best wel eens nodig. We zien elkaar bijna eerder als familie dan als collega’s (en sommigen zijn ook echt familie).

Rozemarijn, Leen en William, onze slaapadviseurs van de beddenwinkel, willen u helpen bij een betere nachtrust met een nieuw matras of een complete boxspring. Zij weten alles van de matrassen en boxsprings. Wij vinden het belangrijk om u het juiste advies te geven en u straks van welverdiende slaap kunt genieten op een bed of matras van Uniek Slapen.

Kom gerust even langs in onze beddenwinkel te Barneveld of één van onze andere winkels (Uniek Slapen Zeist of Uniek Slapen Bennekom).

Vragen over beddenwinkel in Barneveld

 • Is er parkeergelegenheid in de buurt van de winkel? De bereikbaarheid van onze beddenwinkel in Barneveld

  Iedereen is welkom bij ons in de winkel! Dat betekent ook dat we goed bereikbaar willen zijn. Daarom is er naast de showroom een prettig parkeerterrein "Nieuwe Markt" met meerdere parkeerplaatsen. Bent u wat minder goed ter been? Dan is deze bereikbaarheid ideaal voor u.

  Komt u naar het centrum van Barneveld voor onze beddenzaak, dan weet u vast dat het gemakkelijk te vinden is en u ook meerdere winkels in het centrum van Barneveld vindt. Vanuit omringende plaatsen zoals De Glind, Garderen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Stroe, Voorthuizen, Terschuur en Zwartebroek is onze locatie uitstekend bereikbaar.

 • Levert u de bedden en matrassen alleen in Barneveld? Leveringsgebied van onze boxsprings en matrassen

  Wij leveren door het hele gebied rondom Barneveld onze matrassen en boxsprings af. Zo leveren we bedden en matrassen in Voorthuizen, Kootwijkerbroek en Lunteren. En natuurlijk in de nabijgelegen plaatsen Terschuur, Kootwijk en Stroe.

  Dat is best een behoorlijk groot gebied, maar het is belangrijk voor ons om dé beddenwinkel voor u te zijn. Of u nu dichtbij uit Lunteren komt of verder weg uit Kootwijkerbroek of Voorthuizen, wij leveren uw bed of matras gewoon bij u thuis af. 

 • Kan ik een matras kopen in de beddenwinkel? Uniek Slapen Bennekom is ook een matrassenwinkel

  Ja, in onze beddenzaak in Barneveld verkopen we ook allerlei soorten matrassen. U kunt bijvoorbeeld makkelijk een koudschuim, pocketvering, comfortschuim, traagschuim matras of pocketvering combinatie koudschuim matras kopen. Welk type matras de beste voor u is ligt aan uw slaapgewoonten. Wij kunnen u bij de juiste keuze helpen en adviseren.

  Naast onze uitgebreide selectie matrassen en bedden, bieden wij ook accessoires aan die u kunt gebruiken om uw slaapkamer nog comfortabeler te maken. Denk bijvoorbeeld aan hoofdkussens, dekbedden, hoeslakens en bedspreien. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw slaapkamer te transformeren in een rustige en comfortabele oase.

Wij staan altijd
voor u klaar

Lekker en gezond slapen is belangrijk voor u. De specialisten van Uniek slapen Bennekom weten dat. Wij vinden het belangrijk dat u goed en gedegen advies krijgt zodat u een matras of boxspring kiest die precies past bij uw wensen.

Wij staan altijdvoor u klaar

U kunt ons ook bellen.
0342 43 40 59

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op onze website.