• Een van onze beddenwinkels - Uniek Slapen Bennekom Een van onze beddenwinkels - Uniek Slapen Bennekom Een van onze beddenwinkels - Uniek Slapen Bennekom

Beddenwinkel Bennekom

Waarmee kunnen wij u helpen in onze matrassen- en beddenwinkel Bennekom?

Uniek Slapen Bennekom is een van onze beddenwinkels. In de showroom hebben we verschillende boxsprings te koop en kunt u ook matrassen kopen. Op de matrassen in de winkel kunt u even proef slapen/proef liggen. Natuurlijk geldt dat ook voor de bedden in de zaak. Het zijn allemaal showroommodellen zodat u kunt ervaren en zien wat u koopt.

Wij streven ernaar om u op een deskundige manier te helpen (zeker op het gebied van seniorenbedden) bij het vinden van de perfecte slaapoplossing. Wij bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige matrassen en boxsprings, zodat u zeker weet dat u kiest voor kwaliteit en comfort.

Naast onze uitgebreide selectie matrassen en boxsprings, bieden wij ook accessoires aan die u kunt gebruiken om uw slaapkamer nog comfortabeler te maken. Denk bijvoorbeeld aan hoofdkussens, dekbedden, hoeslakens en bedspreien. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw slaapkamer te transformeren in een rustige en comfortabele oase.

Uniek Slapen beddenwinkel Bennekom Familiebedrijf

De familie van de zaak

In onze beddenzaken staan we natuurlijk voor u klaar, maar ook voor elkaar. Dat is belangrijk, want elkaar kunnen en willen helpen is best wel eens nodig. We zien elkaar bijna eerder als familie dan als collega’s (en sommigen zijn ook echt familie).

Leendert, Lucas en Lennard, onze slaapadviseurs van de beddenwinkel, willen u helpen bij een betere nachtrust met een nieuw matras of een complete boxspring. Zij weten alles van de matrassen en boxsprings. Wij vinden het belangrijk om u het juiste advies te geven en u straks van welverdiende slaap kunt genieten op een bed of matras van Uniek Slapen.

Kom gerust even langs in onze beddenwinkel te Bennekom of één van onze andere winkels (Uniek Slapen Barneveld of Uniek Slapen Zeist of Uniek Slapen Nijkerk).

De beddenadviseurs

 • Willem Beddenadviseur Willem Beddenadviseur Willem Beddenadviseur

  Willem
  Beddenadviseur

 • Leendert Beddenadviseur Leendert Beddenadviseur Leendert Beddenadviseur

  Leendert
  Beddenadviseur

 • Robbert Beddenadviseur Robbert Beddenadviseur Robbert Beddenadviseur

  Robbert
  Beddenadviseur

 • Tycho Beddenadviseur Tycho Beddenadviseur Tycho Beddenadviseur

  Tycho
  Beddenadviseur

 • Lucas Beddenaviseur Lucas Beddenaviseur Lucas Beddenaviseur

  Lucas
  Beddenaviseur

 • Luca Beddenadviseur Luca Beddenadviseur Luca Beddenadviseur

  Luca
  Beddenadviseur

 • Lennard Beddenadviseur Lennard Beddenadviseur Lennard Beddenadviseur

  Lennard
  Beddenadviseur

 • Dennis Beddenadviseur Dennis Beddenadviseur Dennis Beddenadviseur

  Dennis
  Beddenadviseur

 • Johan Beddenadviseur Johan Beddenadviseur Johan Beddenadviseur

  Johan
  Beddenadviseur

  Vragen over beddenwinkel in Bennekom

  • Is er parkeergelegenheid in de buurt van de winkel? De bereikbaarheid van onze beddenwinkel in Bennekom

   Iedereen is welkom bij ons in de winkel! Dat betekent ook dat we goed bereikbaar willen zijn. Daarom is er voor de showroom parkeergelegenheid en om de hoek is er een groot parkeerterrein met meerdere parkeerplaatsen. Bent u slechter ter been? Ook dan is de bereikbaarheid goed.

   Komt u uit Ede naar Bennekom, dan weet u vast dat Ede centrum overal betaald parkeren heeft, daar waar u bij onze winkels in Bennekom gratis kunt parkeren. Ook dat zien wij als bereikbaarheid.

  • Levert u de bedden en matrassen alleen in Bennekom? Leveringsgebied van onze boxsprings en matrassen

   Wij leveren door het hele gebied rondom Bennekom onze matrassen en boxsprings af. Zo leveren we bedden en matrassen in Ede, Wageningen, Wageningen-Hoog, Renkum en Veenendaal. En natuurlijk in de nabijgelegen plaatsen Achterberg, Rhenen, Ederveen en Lunteren.

   Dat is best een behoorlijk groot gebied, maar het is belangrijk voor ons om dé beddenwinkel voor u te zijn. Of u nu dichtbij uit Ede komt of verder weg uit Wageningen of Lunteren, wij leveren uw bed of matras gewoon bij u thuis af. 

  • Kan ik een matras kopen in de beddenwinkel? Uniek Slapen Bennekom is ook een matrassenwinkel

   Ja, in onze beddenzaak in Bennekom verkopen we ook allerlei soorten matrassen. U kunt bijvoorbeeld makkelijk een koudschuim, pocketvering, comfortschuim, traagschuim matras of pocketvering combinatie koudschuim matras kopen. Welk type matras de beste voor u is ligt aan uw slaapgewoonten. Wij kunnen u bij de juiste keuze helpen en adviseren.

   Naast onze uitgebreide selectie matrassen en bedden, bieden wij ook accessoires aan die u kunt gebruiken om uw slaapkamer nog comfortabeler te maken. Denk bijvoorbeeld aan hoofdkussens, dekbedden, hoeslakens en bedspreien. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw slaapkamer te transformeren in een rustige en comfortabele oase.

  Wij staan altijd
  voor u klaar

  Lekker en gezond slapen is belangrijk voor u. De specialisten van Uniek slapen Bennekom weten dat. Wij vinden het belangrijk dat u goed en gedegen advies krijgt zodat u een matras of boxspring kiest die precies past bij uw wensen.

  Wij staan altijdvoor u klaar

  U kunt ons ook bellen.
  0342 43 40 59

  Senioren brochure