• Beddenwinkel in de buurt van Bunnik - Uniek Slapen Zeist Beddenwinkel in de buurt van Bunnik - Uniek Slapen Zeist Beddenwinkel in de buurt van Bunnik - Uniek Slapen Zeist

Beddenwinkel Bunnik

Voor Bunnik en omgeving vindt u de juiste beddenwinkel in Zeist. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om een van onze andere beddenwinkels in Bennekom, Barneveld of Nijkerk te bezoeken. Bij Uniek Slapen hebben wij een groot aanbod aan matrassen en boxsprings die klaar staan voor u om te proberen. U bent altijd van harte welkom om een kop koffie te komen drinken. Voor advies op maat bent u bij Uniek Slapen aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring, zijn we zo langzamerhand echte experts op het gebied van gezond en comfortabel slapen. Daarnaast weten wij als geen ander hoe belangrijk een gezonde nachtrust op latere leeftijd is. Daarom hebben wij een volledige senioren slapen collectie, zodat u ook als senior optimaal comfort kunt ervaren.

Het is ons streven om u op een deskundige manier bij te staan in uw zoektocht naar de juiste slaapoplossing. Onze uitgebreide collectie bestaat uit hoogwaardige matrassen en boxsprings, zodat u altijd kiest voor zowel kwaliteit als comfort.

Beddenwinkel van Uniek met uitgebreid aanbod

Beddenwinkel voor Bunnik en omgeving

De beddenwinkel is erg goed te bereiken. In minder dan 10 minuten kan u al bij Uniek Slapen Zeist zijn. Rondom de winkel zijn genoeg parkeermogelijkheden. 

Kom gezellig langs bij onze beddenwinkel in Zeist voor gratis slaapadvies. U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze andere winkels in Bennekom, Barneveld en Nijkerk.

Route naar Uniek vanaf Bunnik

Vanaf het centrum in Bunnik kunt u gemakkelijk de Stationsweg oprijden, waarna u linksaf slaat de Kon. Julianalaan op. Op deze weg blijft u rechtdoor rijden en zal deze overgaan in de Sportlaan en daarna de Koelaan. U blijft de weg volgen tot aan de rotonde, waar u de derde afslag naar de Waterigeweg neemt. Volg de Waterigeweg en ga na 1 km rechtsaf de Eerste Dorpsstraat op. Daar neemt u de tweede afslag naar de Montaubanstraat en rijdt u verder tot de rotonde. Daar aangekomen neemt u de eerste afslag richting de Eerste Hogeweg en vervolgens slaat u bij de eerste mogelijkheid linksaf de Meester de Klerkstraat in, waar u de Uniek Slapen beddenwinkel aan uw linkerhand vindt.

Voor op maat gemaakt advies bent u bij Uniek Slapen in Zeist op het juiste adres, bent u benieuwd naar de unieke functionaliteiten van een Hoog-Laag bed? Of naar de ergonomische voordelen van een koudschuimmatras? Kom langs in onze beddenwinkel in Zeist waar je van harte welkom bent.

 

U kunt ook gemakkelijk de route via de onderstaande knop bekijken.

Route

De beddenadviseurs

 • Willem Beddenadviseur Willem Beddenadviseur Willem Beddenadviseur

  Willem
  Beddenadviseur

 • Leendert Beddenadviseur Leendert Beddenadviseur Leendert Beddenadviseur

  Leendert
  Beddenadviseur

 • Robbert Beddenadviseur Robbert Beddenadviseur Robbert Beddenadviseur

  Robbert
  Beddenadviseur

 • Tycho Beddenadviseur Tycho Beddenadviseur Tycho Beddenadviseur

  Tycho
  Beddenadviseur

 • Lucas Beddenaviseur Lucas Beddenaviseur Lucas Beddenaviseur

  Lucas
  Beddenaviseur

 • Luca Beddenadviseur Luca Beddenadviseur Luca Beddenadviseur

  Luca
  Beddenadviseur

 • Lennard Beddenadviseur Lennard Beddenadviseur Lennard Beddenadviseur

  Lennard
  Beddenadviseur

 • Dennis Beddenadviseur Dennis Beddenadviseur Dennis Beddenadviseur

  Dennis
  Beddenadviseur

 • Johan Beddenadviseur Johan Beddenadviseur Johan Beddenadviseur

  Johan
  Beddenadviseur

  Vragen over beddenwinkel in Zeist

  • Is Bunnik in de buurt van de beddenwinkel?

   Jazeker, vanuit Bunnik is het ongeveer 10 minuten rijden naar de beddenwinkel in Zeist. 

  • Levert u de bedden en matrassen alleen in Zeist?

   Wij leveren door het hele gebied rondom Zeist onze matrassen en boxsprings af. Zo leveren we bedden en matrassen in Bunnik, Soesterberg, maar ook Kerckebosch.

   Dat is best een behoorlijk groot gebied, maar het is belangrijk voor ons om dé beddenwinkel voor u te zijn. Daarom vinden wij het niet meer dan normaal om bij u thuis te bezorgen, ongeacht de afstand.

  • Kan ik een matras kopen in de beddenwinkel? Uniek Slapen Bennekom is ook een matrassenwinkel

   Ja, in onze beddenzaak in Bennekom verkopen we ook allerlei soorten matrassen. U kunt bijvoorbeeld makkelijk een koudschuim, pocketvering, comfortschuim, traagschuim matras of pocketvering combinatie koudschuim matras kopen. Welk type matras de beste voor u is ligt aan uw slaapgewoonten. Wij kunnen u bij de juiste keuze helpen en adviseren.

   Naast onze uitgebreide selectie matrassen en bedden, bieden wij ook accessoires aan die u kunt gebruiken om uw slaapkamer nog comfortabeler te maken. Denk bijvoorbeeld aan hoofdkussens, dekbedden, hoeslakens en bedspreien. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw slaapkamer te laten voldoen aan uw comfort en gezondheidswensen.

  Wij staan altijd
  voor u klaar

  Lekker en gezond slapen is belangrijk voor u. De specialisten van Uniek slapen Bennekom weten dat. Wij vinden het belangrijk dat u goed en gedegen advies krijgt zodat u een matras of boxspring kiest die precies past bij uw wensen.

  Wij staan altijdvoor u klaar

  U kunt ons ook bellen.
  0342 43 40 59

  Senioren brochure