• Onze beddenwinkel in de buurt van Kootwijkerbroek - Uniek Slapen Barneveld Onze beddenwinkel in de buurt van Kootwijkerbroek - Uniek Slapen Barneveld Onze beddenwinkel in de buurt van Kootwijkerbroek - Uniek Slapen Barneveld

Beddenwinkel Kootwijkerbroek

Voor uw matras, boxspring en seniorenbed in Kootwijkerbroek en omgeving, is Uniek Slapen Barneveld de beste keuze. Nog altijd een echt familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van gezond slapen weten wij als geen ander hoe belangrijk persoonlijke aandacht is. Ieder mens heeft een uniek postuur met unieke wensen en behoeften; door hier goed naar te kijken en te luisteren, zijn wij in staat om u advies te bieden waarmee u een gezonde nachtrust kunt creëren.

Wanneer u op zoek bent naar een seniorenbed, boxspring of matras, kom gerust langs en ontdek ons uitgebreide aanbod. Bij Uniek Slapen bent u altijd verzekerd van kwaliteit en comfort.

Uniek Slapen in de buurt van Kootwijkerbroek

Beddenwinkel nabij Kootwijkerbroek

De beddenwinkel in Barneveld is zeer eenvoudig te bereiken. Vanaf Kootwijkerbroek bent u iets meer dan 10 minuutjes onderweg. Bij- en om de beddenwinkel heen zijn meer dan genoeg parkeermogelijkheden, om de toegankelijkheid voor senioren te verhogen is het ook mogelijk om vlak voor de deur te parkeren. 

Komt u gezellig langs voor een kop koffie en op maat gemaakt advies? Hopelijk tot snel bij Uniek Slapen in Barneveld (U bent ook van harte welkom bij onze winkels in Bennekom, Zeist en Nijkerk).

Route naar de beddenwinkel vanuit Kootwijkerbroek

Wanneer u zich in Kootwijkerbroek bevindt, moet u zich begeven naar de N-weg richting Barneveld: ‘Wesselseweg’. Wanneer u zich op deze weg bevindt, hoeft u deze enkel te volgen en deze zal op den duur overgaan in de 'Drostendijk' als u Barneveld binnenrijdt. Bij het eerste stoplicht moet u rechtsaf slaan op de ‘Van Zuijlen van Nieveltlaan’. Na 800 meter slaat u linksaf de Gasthuisstraat in. Volg de Gasthuisstraat en na ongeveer 500 meter zal u de Uniek Slapen beddenwinkel aan uw rechterkant vinden.

Bij Uniek Slapen Barneveld helpen wij u graag om een gezonde en comfortabele nachtrust te verkrijgen. Ontdek onze hoogwaardige senioren collectie, matrassen, boxsprings en toppers van premium kwaliteit.


Via de onderstaande knop kunt u gemakkelijk de route vinden naar onze beddenwinkel vanuit Kootwijkerbroek.

Route

De beddenadviseurs

 • Willem Beddenadviseur Willem Beddenadviseur Willem Beddenadviseur

  Willem
  Beddenadviseur

 • Leendert Beddenadviseur Leendert Beddenadviseur Leendert Beddenadviseur

  Leendert
  Beddenadviseur

 • Robbert Beddenadviseur Robbert Beddenadviseur Robbert Beddenadviseur

  Robbert
  Beddenadviseur

 • Tycho Beddenadviseur Tycho Beddenadviseur Tycho Beddenadviseur

  Tycho
  Beddenadviseur

 • Lucas Beddenaviseur Lucas Beddenaviseur Lucas Beddenaviseur

  Lucas
  Beddenaviseur

 • Luca Beddenadviseur Luca Beddenadviseur Luca Beddenadviseur

  Luca
  Beddenadviseur

 • Lennard Beddenadviseur Lennard Beddenadviseur Lennard Beddenadviseur

  Lennard
  Beddenadviseur

 • Dennis Beddenadviseur Dennis Beddenadviseur Dennis Beddenadviseur

  Dennis
  Beddenadviseur

 • Johan Beddenadviseur Johan Beddenadviseur Johan Beddenadviseur

  Johan
  Beddenadviseur

  Veelgestelde vragen

  • Zit Uniek Slapen in de buurt van Kootwijkerbroek? De bereikbaarheid van onze beddenwinkel in Barneveld

   Uniek Slapen zit zeker in de buurt van Kootwijkerbroek, iets meer dan 10 minuutjes rijden en u bent al bij onze beddenwinkel in Barneveld. Door de mogelijkheid om vlak voor de deur te parkeren proberen wij de winkel zo toegankelijk mogelijk te maken voor senioren en mensen in een rolstoel.

  • Worden de matrassen enkel in Barneveld afgeleverd? Leveringsgebied van onze boxsprings en matrassen

   Onder andere in Achterveld, Voorthuizen, De Glind, Meulunteren, en Lunteren, maar ook in de omliggende gebieden rondom Barneveld leveren wij onze matrassen en boxsprings af. Het is namelijk ons streven om u altijd te voorzien van de beste service en daarbij hoort bezorging aan huis.

  • Kan ik een matras kopen in de beddenwinkel? Ontdek het grote aanbod van Uniek Slapen

   Ja, in onze beddenzaak in Barneveld verkopen we ook allerlei soorten matrassen. U kunt bijvoorbeeld makkelijk een koudschuim, pocketvering, comfortschuim, traagschuim matras of pocketvering combinatie koudschuim matras kopen. Welk type matras de beste voor u is ligt aan uw slaapgewoonten. Wij kunnen u bij de juiste keuze helpen en adviseren.

   Naast onze uitgebreide selectie matrassen en bedden, bieden wij ook accessoires aan die u kunt gebruiken om uw slaapkamer nog comfortabeler te maken. Denk bijvoorbeeld aan hoofdkussens, dekbedden, hoeslakens en bedspreien. Bij Uniek Slapen hebben wij alle benodigdheden om uw slaapkamer volledig naar uw saak en comfort in te richten.

  Wij staan altijd
  voor u klaar

  Lekker en gezond slapen is belangrijk voor u. De specialisten van Uniek slapen Bennekom weten dat. Wij vinden het belangrijk dat u goed en gedegen advies krijgt zodat u een matras of boxspring kiest die precies past bij uw wensen.

  Wij staan altijdvoor u klaar

  U kunt ons ook bellen.
  0342 43 40 59

  Senioren brochure