• Een van onze nieuwste beddenwinkels - Uniek Slapen Nijkerk Een van onze nieuwste beddenwinkels - Uniek Slapen Nijkerk Een van onze nieuwste beddenwinkels - Uniek Slapen Nijkerk

Beddenwinkel Putten

Bent u opzoek naar een beddenwinkel voor Putten en omgeving? Dan bent u bij Uniek Slapen in Nijkerk aan het juiste adres. U heeft natuurlijk ook de keuze om bij één van onze andere beddenwinkels in Zeist, Barneveld of Bennekom ons assortiment te bekijken. Bij Uniek Slapen staan de boxsprings en matrassen al klaar in de winkel en kunt u gelijk proefliggen. Kom gezellig een kop koffie drinken terwijl wij u van harte advies aanbieden over de beste boxsprings en matrassen. Wij zijn nog een waar familiebedrijf dat door onze jarenalange ervaring echte specialisten zijn geworden op het gebied van gezond slapen en senioren slapen. Wij hanteren daarnaast regelmatig aanbiedingen op onze boxsprings en matrassen van verschillende materialen en designs. 

Wij streven ernaar om elke klant een gezonde en comfortalbele slaapervaring te bieden. Door onze jarenlange kennis van seniorenbedden en hoog laag bedden zijn wij in staat om ook aan senioren en mensen met lichaamsklachten gezonde en comfortabele slaapoplossingen te bieden.

De beddenwinkel van Uniek vlakbij Putten

Beddenwinkel voor Wageningen-Hoog en omgeving

Onze beddenwinkel is goed te bereiken. In minder dan 20 minuten kan u vanuit Putten al bij Uniek Slapen in Nijkerk zijn. U heeft daarbij de mogelijkheid om uw auto bijna voor de deur van de winkel te parkeren op het Wheemplein. Dat is wel zo handig voor senioren of mensen die kampen met lichamelijke klachten..Vanaf deze parkeerplaats is het nog geen minuut lopen naar onze winkel.

Kom ook gerust een kopje koffie drinken in één van onze andere beddenwinkel (Uniek Slapen Zeist, Uniek Slapen Barneveld, Uniek Slapen Bennekom).

Route naar de beddenwinkel vanuit Putten

Vanuit Putten neemt u de N798 naar de Frieswijkstraat in Nijkerk, dit zal nog iets minder dan een kwartiertje duren. Neem daarna de 3e afslag op de rotonde naar de Frieswijkstraat. Rijdt iets verder de Frieswijkstraat in en u zal onze beddenwinkel Uniek Slapen Nijkerk aan uw linkerhand vinden.

Bent u opzoek naar deskundig en persoonlijk advies over uw boxspring, matras of seniorenbed? Wij helpen u graag om een gezonde en comfotabele slaapervaring te realiseren in onze beddenwinkel in Nijkerk.

U bent echter ook altijd van harte welkom in één van onze filialen in Bennekom, Zeist of Barneveld.

De beddenadviseurs

 • Willem Beddenadviseur Willem Beddenadviseur Willem Beddenadviseur

  Willem
  Beddenadviseur

 • Leendert Beddenadviseur Leendert Beddenadviseur Leendert Beddenadviseur

  Leendert
  Beddenadviseur

 • Robbert Beddenadviseur Robbert Beddenadviseur Robbert Beddenadviseur

  Robbert
  Beddenadviseur

 • Tycho Beddenadviseur Tycho Beddenadviseur Tycho Beddenadviseur

  Tycho
  Beddenadviseur

 • Lucas Beddenaviseur Lucas Beddenaviseur Lucas Beddenaviseur

  Lucas
  Beddenaviseur

 • Luca Beddenadviseur Luca Beddenadviseur Luca Beddenadviseur

  Luca
  Beddenadviseur

 • Lennard Beddenadviseur Lennard Beddenadviseur Lennard Beddenadviseur

  Lennard
  Beddenadviseur

 • Dennis Beddenadviseur Dennis Beddenadviseur Dennis Beddenadviseur

  Dennis
  Beddenadviseur

 • Johan Beddenadviseur Johan Beddenadviseur Johan Beddenadviseur

  Johan
  Beddenadviseur

  Vragen over beddenwinkel in Nijkerk

  • Is de beddenwinkel dichtbij Putten? de bereikbaarheid van Uniek Slapen in Nijkerk

   De beddenwinkel in Nijkerk bevindt zich iets meer dan 10 kilometer van Putten vandaan en is nog minder dan 20 minuutjes rijden. Indien u moeite heeft met lopen is er de gelegenheid om vlak naast de winkel te parkeren.

  • Kan ik een matras kopen in de beddenwinkel? Uniek Slapen Nijkerk is ook een matrassenwinkel

   Ja, in onze beddenzaak in Nijkerk verkopen we ook allerlei soorten matrassen. U kunt bijvoorbeeld makkelijk een koudschuim, pocketvering, comfortschuim, traagschuim matras of pocketvering combinatie koudschuim matras kopen. Welk type matras de beste voor u is ligt aan uw slaapgewoonten. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

   Naast onze uitgebreide selectie matrassen en bedden, bieden wij ook accessoires aan die u kunt gebruiken om uw slaapkamer nog comfortabeler te maken. Denk bijvoorbeeld aan hoofdkussens, dekbedden, hoeslakens en bedspreien. Alles wat u maar kan bedenken om uw slaapkamer om te toveren naar een plek van ontspanning en comfort.

  Wij staan altijd
  voor u klaar

  Lekker en gezond slapen is belangrijk voor u. De specialisten van Uniek slapen Bennekom weten dat. Wij vinden het belangrijk dat u goed en gedegen advies krijgt zodat u een matras of boxspring kiest die precies past bij uw wensen.

  Wij staan altijdvoor u klaar

  U kunt ons ook bellen.
  0342 43 40 59

  Senioren brochure