• Beddenwinkel in de buurt van Soesterberg - Uniek Slapen Zeist Beddenwinkel in de buurt van Soesterberg - Uniek Slapen Zeist Beddenwinkel in de buurt van Soesterberg - Uniek Slapen Zeist

Beddenwinkel Soesterberg

Wanneer u zich bevindt in Soesterberg en omgeving, vindt u de juiste beddenwinkel in Zeist. Uniek Slapen is een familiebedrijf dat zich door jarenlange ervaring heeft ontwikkeld tot expert op het gebied van gezond slapen. Wanneer u op zoek bent naar seniorenbedden, boxsprings of matrassen, bent u bij Uniek Slapen aan het juiste adres; door ons hoogwaardige aanbod bent u altijd verzekerd van kwaliteit en comfort.

Wij ondersteunen onze klanten in hun zoektocht naar de juiste slaapoplossing. Dit doen wij door naar uw persoonlijke wensen te luisteren en op basis daarvan het juiste advies te geven. Ieder persoon is uniek; wij vinden het daarom niet meer dan normaal dat iedere klant onze volledige aandacht krijgt om een slaapoplossing te vinden die bij u past. Kom gezellig langs voor een kop koffie en een adviesgesprek.

Beddenwinkel van Uniek met uitgebreid aanbod

Beddenwinkel voor Soesterberg en omgeving

De beddenwinkel is erg goed te bereiken. In iets meer dan 10 minuten kan u al bij Uniek Slapen Zeist zijn. Rondom de winkel zijn genoeg parkeermogelijkheden, ook vlakbij de winkel. Zo proberen wij de toegankelijkheid van de winkel ook voor senioren te vergroten. 

Kom gezellig langs bij onze beddenwinkel in Zeist voor gratis slaapadvies. U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze andere winkels in Bennekom, Barneveld en Nijkerk.

De route naar de beddenwinkel vanaf Soesterberg

Vanuit het centrum van Soesterberg kunt u gemakkelijk de N237 oprijden richting Utrecht. Daar neemt u na 2,5 km de afslag naar links richting de Zandbergenlaan. Die rijdt u 1 km rechtdoor, waarna u naar links afslaat de Boulevard op. Daar gaat u rechtdoor tot u op de rotonde de eerste afslag neemt naar de Antonlaan. Dan volgt u de weg naar links de Weeshuislaan op en neemt u vervolgens op de rotonde de derde afslag naar de Eerste Hogeweg. Die volgt u voor 200 meter waarna u rechtsaf slaat de Meester de Klerkstraat in, waar u aan uw rechterhand de beddenwinkel Uniek Slapen vindt.

U kunt ook gemakkelijk de route via de onderstaande knop bekijken.

Route

De beddenadviseurs

 • Willem Beddenadviseur Willem Beddenadviseur Willem Beddenadviseur

  Willem
  Beddenadviseur

 • Leendert Beddenadviseur Leendert Beddenadviseur Leendert Beddenadviseur

  Leendert
  Beddenadviseur

 • Robbert Beddenadviseur Robbert Beddenadviseur Robbert Beddenadviseur

  Robbert
  Beddenadviseur

 • Tycho Beddenadviseur Tycho Beddenadviseur Tycho Beddenadviseur

  Tycho
  Beddenadviseur

 • Lucas Beddenaviseur Lucas Beddenaviseur Lucas Beddenaviseur

  Lucas
  Beddenaviseur

 • Luca Beddenadviseur Luca Beddenadviseur Luca Beddenadviseur

  Luca
  Beddenadviseur

 • Lennard Beddenadviseur Lennard Beddenadviseur Lennard Beddenadviseur

  Lennard
  Beddenadviseur

 • Dennis Beddenadviseur Dennis Beddenadviseur Dennis Beddenadviseur

  Dennis
  Beddenadviseur

 • Johan Beddenadviseur Johan Beddenadviseur Johan Beddenadviseur

  Johan
  Beddenadviseur

  Vragen over beddenwinkel in Zeist

  • Is Soesterberg in de buurt van de beddenwinkel?

   Ja, vanuit Soesterberg is het ongeveer 13 minuten rijden naar de beddenwinkel in Zeist. 

  • Levert u de bedden en matrassen alleen in Zeist?

   Wij leveren door het hele gebied rondom Zeist onze matrassen en boxsprings af. Zo leveren we bedden en matrassen in Bunnik, Soesterberg, maar ook Kerckebosch.

   Dat is best een behoorlijk groot gebied, maar het is belangrijk voor ons om dé beddenwinkel voor u te zijn. Daarom vinden wij het niet meer dan normaal om bij u thuis te bezorgen, ongeacht de afstand.

  • Kan ik een matras kopen in de beddenwinkel? Uniek Slapen Bennekom is ook een matrassenwinkel

   Ja, in onze beddenzaak in Bennekom verkopen we ook allerlei soorten matrassen. U kunt bijvoorbeeld makkelijk een koudschuim, pocketvering, comfortschuim, traagschuim matras of pocketvering combinatie koudschuim matras kopen. Welk type matras de beste voor u is ligt aan uw slaapgewoonten. Wij kunnen u bij de juiste keuze helpen en adviseren.

   Naast onze uitgebreide selectie matrassen en bedden, bieden wij ook accessoires aan die u kunt gebruiken om uw slaapkamer nog comfortabeler te maken. Denk bijvoorbeeld aan hoofdkussens, dekbedden, hoeslakens en bedspreien. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw slaapkamer te laten voldoen aan uw comfort en gezondheidswensen.

  Wij staan altijd
  voor u klaar

  Lekker en gezond slapen is belangrijk voor u. De specialisten van Uniek slapen Bennekom weten dat. Wij vinden het belangrijk dat u goed en gedegen advies krijgt zodat u een matras of boxspring kiest die precies past bij uw wensen.

  Wij staan altijdvoor u klaar

  U kunt ons ook bellen.
  0342 43 40 59

  Senioren brochure