• Onze beddenwinkel in de buurt van Voorthuizen - Uniek Slapen Barneveld Onze beddenwinkel in de buurt van Voorthuizen - Uniek Slapen Barneveld Onze beddenwinkel in de buurt van Voorthuizen - Uniek Slapen Barneveld

Beddenwinkel Voorthuizen

In de buurt van Voorthuizen vindt u nog geen 6 km verder de beste keuze voor uw matras, boxspring of seniorenbed. Bij Uniek Slapen Barneveld weten we als experts op het gebied van gezond slapen namelijk precies hoe we u het beste kunnen adviseren, zo weet u zeker dat u het juiste seniorenbed, matras, of boxspring kiest. U kunt natuurlijk ook naar een van onze andere winkels in Bennekom, Zeist of Nijkerk. Ook deze winkels beschikken over een uitgebreid assortiment en ervaren adviseurs.

Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte slaapoplossing voor u. Door goed te luisteren naar uw wensen en behoeftes, weten we op maat gemaakt advies te geven. Ieder mens is anders waardoor een persoonlijke aanpak van groot belang is bij het geven van slaapadvies. Bij Uniek Slapen bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.

De beste keus voor uw boxsprings en matrassen in de buurt van Voorthuizen.

Beddenwinkel in de buurt van Voorthuizen

De beddenwinkel in Barneveld is zeer gemakkelijk te bereiken. Wanneer u zich in het centrum van Voorthuizen bevindt is het niet meer dan 10 minuutjes rijden. Er zijn rondom de winkel veel parkeergelegenheden en daarbij is het ook mogelijk om uw auto vlak voor de ingang van de winkel te parkeren. Ook bevindt zich vlak naast de winkel een parkeerplaats die toegankelijk is voor rolstoelen, op deze manier is de winkel goed bereikbaar voor senioren en mensen die slecht ter been zijn. 

Kom gerust langs voor een kop koffie en advies op maat. We staan altijd klaar om u te ondersteunen in uw zoektocht naar een gezonde nachtrust. Zien we u snel bij Uniek Slapen Barneveld? (U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze beddenwinkels in Bennekom, Zeist en Nijkerk).

Route naar de beddenwinkel vanuit Voorthuizen

Wanneer u zich in Voorthuizen bevindt, is het handig als u ongeveer weet waar de Hubo Bouwmarkt zich bevindt. Vanaf de rotonde op de Hoofdstraat neemt u de afslag naar de Baron van Nagelstraat, richting de Hubo Bouwmarkt. Deze straat dwingt u een afslag naar links te nemen om op dezelfde weg te blijven rijden. Dit zal nu een N-weg zijn die nog steeds de Baron van Nagelstraat heet. Echter, deze gaat over in de Stationsweg, die u moet blijven volgen totdat u de mogelijkheid heeft om rechtsaf te slaan naar de Gasthuisstraat. Rijdt deze helemaal uit, waarna u aan het einde van de straat aan uw rechterhand de beddenwinkel Uniek Slapen Barneveld zult vinden.

Bij Uniek Slapen Barneveld staat uw slaapcomfort bovenaan. Wij staan dan ook klaar om u te helpen met het vinden van het juiste seniorenbed, boxspring of matras. Door onze expertise op het gebied van slapen weten wij als geen ander hoe belangrijk een gezonde nachtrust is en hoe het uw leven op veel vlakken kan verbeteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag.


U kan er echter ook voor kiezen om de route via de onderstaande knop te bekijken

Route

De beddenadviseurs

 • Willem Beddenadviseur Willem Beddenadviseur Willem Beddenadviseur

  Willem
  Beddenadviseur

 • Leendert Beddenadviseur Leendert Beddenadviseur Leendert Beddenadviseur

  Leendert
  Beddenadviseur

 • Robbert Beddenadviseur Robbert Beddenadviseur Robbert Beddenadviseur

  Robbert
  Beddenadviseur

 • Tycho Beddenadviseur Tycho Beddenadviseur Tycho Beddenadviseur

  Tycho
  Beddenadviseur

 • Lucas Beddenaviseur Lucas Beddenaviseur Lucas Beddenaviseur

  Lucas
  Beddenaviseur

 • Luca Beddenadviseur Luca Beddenadviseur Luca Beddenadviseur

  Luca
  Beddenadviseur

 • Lennard Beddenadviseur Lennard Beddenadviseur Lennard Beddenadviseur

  Lennard
  Beddenadviseur

 • Dennis Beddenadviseur Dennis Beddenadviseur Dennis Beddenadviseur

  Dennis
  Beddenadviseur

 • Johan Beddenadviseur Johan Beddenadviseur Johan Beddenadviseur

  Johan
  Beddenadviseur

  Veelgestelde vragen

  • Is de beddenwinkel vlakbij Voorthuizen? De bereikbaarheid van onze beddenwinkel in Barneveld

   De beddenwinkel ligt vlakbij Voorthuizen, u kan met minder dan 10 minuten vanaf het centrum in Voorthuizen naar de Uniek Slapen winkel in Barneveld rijden. Bij de winkel aangekomen heeft u genoeg ruimte om uw auto te parkeren, ook is het mogelijk om vlak voor de deur te parkeren. Op die manier proberen we de winkel toegankelijk te maken voor senioren en mensen die slecht ter been zijn. 

  • Worden de matrassen enkel in Barneveld afgeleverd? Leveringsgebied van onze boxsprings en matrassen

   Wij leveren onder andere in Kootwijkerbroek, Achterveld, De Glind, Meulunteren, en Lunteren, maar ook in de omliggende gebieden rondom Barneveld onze matrassen en boxsprings af. Wij vinden het bij Uniek namelijk niet meer dan normaal dat u de beste service krijgt bij uw matras of boxspring, daarom bezorgen wij deze met liefde bij u thuis.

  • Kan ik een matras kopen in de beddenwinkel? Uniek Slapen Barneveld is ook een matrassenwinkel

   Ja, in onze beddenzaak in Barneveld verkopen we ook allerlei soorten matrassen. U kunt bijvoorbeeld makkelijk een koudschuim, pocketvering, comfortschuim, traagschuim matras of pocketvering combinatie koudschuim matras kopen. Welk type matras de beste voor u is ligt aan uw slaapgewoonten. Wij kunnen u bij de juiste keuze helpen en adviseren.

   Naast onze uitgebreide selectie matrassen en bedden, bieden wij ook accessoires aan die u kunt gebruiken om uw slaapkamer nog comfortabeler te maken. Denk bijvoorbeeld aan hoofdkussens, dekbedden, hoeslakens en bedspreien. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw slaapkamer te transformeren in een rustige en comfortabele oase.

  Wij staan altijd
  voor u klaar

  Lekker en gezond slapen is belangrijk voor u. De specialisten van Uniek slapen Bennekom weten dat. Wij vinden het belangrijk dat u goed en gedegen advies krijgt zodat u een matras of boxspring kiest die precies past bij uw wensen.

  Wij staan altijdvoor u klaar

  U kunt ons ook bellen.
  0342 43 40 59

  Senioren brochure