• Een van onze beddenwinkels - Uniek Slapen Bennekom Een van onze beddenwinkels - Uniek Slapen Bennekom Een van onze beddenwinkels - Uniek Slapen Bennekom

Beddenwinkel Wageningen

De juiste beddenwinkel voor Wageningen en omgeving vindt u in Bennekom. Aan u is natuurlijk de keuze, want u kunt ook naar één van onze andere beddenwinkels gaan in bijvoorbeeld Zeist of Barneveld of Nijkerk. Bij Uniek Slapen staan bedden in de winkel voor u klaar en kunt u proef liggen op onze matrassen en boxsprings. In onze beddenwinkel bent u welkom voor een kop koffie en kunnen we u adviseren voor een goede boxspring of matras. Op het gebied van senioren bedden, matrassen en boxsprings bent u in onze beddenwinkel in Bennekom op het juiste adres! Ons familiebedrijf heeft al jarenlange ervaring op advies voor goede nachtrust en comfortabel slapen. Regelmatig hebben wij aanbiedingen op boxsprings en matrassen voor iedereen en zelfs ook speciaal voor senioren slapen.

Wij streven ernaar om u op een deskundige manier te helpen (zeker op het gebied van seniorenbedden en hoog laag bedden) bij het vinden van de perfecte slaapoplossing. Wij bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige matrassen en boxsprings, zodat u zeker weet dat u kiest voor kwaliteit en comfort.

Beddenwinkels van Uniek zijn altijd dichtbij

Beddenwinkel voor Wageningen en omgeving

De bereikbaarheid van onze beddenwinkels is erg goed. Vanuit Wageningen kan u met zo’n 10 minuten bij Uniek Slapen in Bennekom zijn. Vlak bij onze winkel is er ruime parkeergelegenheid. U kunt zelfs voor de deur parkeren en uitstappen. Dat is voor senioren of mensen die wat slechter ter been zijn erg makkelijk. Op de grote parkeerplaats Broekakkerplein kunt u ook gratis parkeren. Dit is om de hoek van onze winkel.

Kom gerust even langs in onze beddenwinkel te Bennekom of één van onze andere winkels (Uniek Slapen Barneveld of Uniek Slapen Zeist of Uniek Slapen Nijkerk).

Route naar de beddenwinkel vanuit Wageningen

Vanuit het centrum van Wageningen kiest u makkelijk voor de N225 richting Renkum. Bij het kruispunt met de Diedenweg slaat u linksaf naar Wageningen-Hoog / Bennekom. De weg gaat over in de Mansholtlaan waar u bij de grote kruising met de Grintweg rechtsaf slaat naar Bennekom. In Bennekom neemt u de rotonde rechtdoor naar het centrum, de Kerkhoflaan op. De afslag Dorpsstraat neemt u na een paar honderd meter die u vervolgt tot aan de Kerkstraat. Onze beddenwinkel vindt u dan op de Kerkstraat 4A.

Bent u op zoek naar betrouwbaar advies voor uw senioren bed, hoog-laag bed of boxspring en matras? Dan helpen wij u graag verder in ons filiaal in Bennekom.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze beddenwinkels in Barneveld of Zeist).

Vragen over beddenwinkel in Bennekom

 • Is de beddenwinkel dichtbij Wageningen? De bereikbaarheid van onze beddenwinkel in Bennekom

  Onze beddenwinkel is dichtbij Wageningen op ongeveer 6 kilometer afstand wat zo'n 10 minuten rijden is. Daarom is er voor de winkel parkeergelegenheid en om de hoek is er een groot parkeerterrein met meerdere parkeerplaatsen. Bent u slechter ter been? Ook dan is de bereikbaarheid goed.

  Komt u uit Wageningen naar Bennekom, dan weet u vast dat Wageningen centrum overal betaald parkeren heeft, daar waar u bij onze beddenwinkels in Bennekom en ook Barneveld gratis kunt parkeren. Ook dat is natuurlijk bereikbaarheid!

 • Is er parkeergelegenheid in de buurt van de winkel? De bereikbaarheid van onze beddenwinkel in Bennekom

  Iedereen is welkom bij ons in de winkel! Dat betekent ook dat we goed bereikbaar willen zijn. Daarom is er voor de showroom parkeergelegenheid en om de hoek is er een groot parkeerterrein met meerdere parkeerplaatsen. Zo is de bereikbaarheid van de Uniek Slapen in Bennekom goed.

  Parkeren in Bennekom is gratis! Ook dat zien wij als bereikbaarheid.

 • Levert u de bedden en matrassen alleen in Bennekom? Leveringsgebied van onze boxsprings en matrassen

  Wij leveren door het hele gebied rondom Bennekom onze matrassen en boxsprings af. Zo leveren we bedden en matrassen in Wageningen, Ede, Wageningen-Hoog, Renkum en Veenendaal. En natuurlijk in de nabijgelegen plaatsen Achterberg, Rhenen, Ederveen en Lunteren.

  Dat is best een behoorlijk groot gebied, maar het is belangrijk voor ons om dé beddenwinkel voor u te zijn. Of u nu dichtbij uit Wageningen komt of uit Ede of Lunteren, wij leveren uw bed of matras gewoon bij u thuis af. 

 • Kan ik een matras kopen in de beddenwinkel? Uniek Slapen Bennekom is ook een matrassenwinkel

  Ja, in onze beddenzaak in Bennekom verkopen we ook allerlei soorten matrassen. U kunt bijvoorbeeld makkelijk een koudschuim, pocketvering, comfortschuim, traagschuim matras of pocketvering combinatie koudschuim matras kopen. Welk type matras de beste voor u is ligt aan uw slaapgewoonten. Wij kunnen u bij de juiste keuze helpen en adviseren.

  Naast onze uitgebreide selectie matrassen en bedden, bieden wij ook accessoires aan die u kunt gebruiken om uw slaapkamer nog comfortabeler te maken. Denk bijvoorbeeld aan hoofdkussens, dekbedden, hoeslakens en bedspreien. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw slaapkamer te transformeren in een rustige en comfortabele oase.

Bekend van:

Wij staan altijd
voor u klaar

Lekker en gezond slapen is belangrijk voor u. De specialisten van Uniek slapen Bennekom weten dat. Wij vinden het belangrijk dat u goed en gedegen advies krijgt zodat u een matras of boxspring kiest die precies past bij uw wensen.

Wij staan altijdvoor u klaar

U kunt ons ook bellen.
0342 43 40 59

Senioren brochure