• Een van onze beddenwinkels - Uniek Slapen Bennekom Een van onze beddenwinkels - Uniek Slapen Bennekom Een van onze beddenwinkels - Uniek Slapen Bennekom

Beddenwinkel Wageningen-Hoog

Zoekt u een goede beddenwinkel voor Wageningen-Hoog en omgeving? Dan vindt u deze in Bennekom bij Uniek Slapen. De keuze is natuurlijk aan u, want u ook bij één van onze andere beddenwinkels in bijvoorbeeld Zeist of Barneveld of Nijkerk kunt u het assortiment bedden, boxspring en matrassen vinden. Bij Uniek Slapen staan de bedden in de winkel voor u klaar en kunt u proef liggen op onze matrassen en boxsprings. In onze beddenwinkel bent u welkom voor een kop koffie en adviseren wij u graag bij een goede boxspring of matras. Op het gebied van senioren bedden, matrassen en boxsprings bent u in onze beddenwinkel in Bennekom op het juiste adres. Ons familiebedrijf heeft al jarenlange ervaring met advies voor goede nachtrust en comfortabel slapen. Regelmatig hebben wij aanbiedingen voor boxsprings en matrassen van stevig tot extra comfortabel en van country-stijl tot strak modern. Voor elke slaapkamer en ook speciaal voor senioren slapen.

Wij streven ernaar om u op een deskundige manier te helpen (zeker op het gebied van seniorenbedden en hoog laag bedden) bij het vinden van de perfecte slaapoplossing. Wij bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige matrassen en boxsprings, zodat u zeker weet dat u kiest voor kwaliteit en comfort.

Beddenwinkels van Uniek zijn altijd dichtbij

Beddenwinkel voor Wageningen-Hoog en omgeving

De bereikbaarheid van onze beddenwinkel is erg goed. Vanuit Wageningen-Hoog kan u met amper 6 minuten bij Uniek Slapen in Bennekom zijn. Vlak bij onze winkel is er ruime parkeergelegenheid. Voor de deur parkeren en uitstappen is zelfs mogelijk. Dat is voor senioren of mensen die slecht ter been zijn erg comfortabel. Op de grote parkeerplaats Broekakkerplein kunt u gratis parkeren. Deze parkeerplaats is om de hoek van onze winkel.

Kom gerust even langs in onze beddenwinkel te Bennekom of één van onze andere winkels (Uniek Slapen Barneveld of Uniek Slapen Zeist).

Route naar de beddenwinkel vanuit Wageningen-Hoog

Vanuit Wageningen-Hoog rijdt u naar de N782 richting Bennekom. In Bennekom neemt u de rotonde rechtsaf richting het centrum, de Kerkhoflaan op. Na een paar honderd meter slaat u dan linksaf de Dorpsstraat in en die u vervolgt tot aan de Kerkstraat. Onze beddenwinkel vindt u dan op de Kerkstraat 4A.

Bent u op zoek naar betrouwbaar advies voor uw senioren bed, hoog-laag bed of boxspring of matras én betrouwbaar slaap advies? Dan helpen wij u graag verder in ons filiaal in Bennekom.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze beddenwinkels in Barneveld of Zeist).

De beddenadviseurs

 • Willem Beddenadviseur Willem Beddenadviseur Willem Beddenadviseur

  Willem
  Beddenadviseur

 • Leendert Beddenadviseur Leendert Beddenadviseur Leendert Beddenadviseur

  Leendert
  Beddenadviseur

 • Robbert Beddenadviseur Robbert Beddenadviseur Robbert Beddenadviseur

  Robbert
  Beddenadviseur

 • Tycho Beddenadviseur Tycho Beddenadviseur Tycho Beddenadviseur

  Tycho
  Beddenadviseur

 • Lucas Beddenaviseur Lucas Beddenaviseur Lucas Beddenaviseur

  Lucas
  Beddenaviseur

 • Luca Beddenadviseur Luca Beddenadviseur Luca Beddenadviseur

  Luca
  Beddenadviseur

 • Lennard Beddenadviseur Lennard Beddenadviseur Lennard Beddenadviseur

  Lennard
  Beddenadviseur

 • Dennis Beddenadviseur Dennis Beddenadviseur Dennis Beddenadviseur

  Dennis
  Beddenadviseur

 • Johan Beddenadviseur Johan Beddenadviseur Johan Beddenadviseur

  Johan
  Beddenadviseur

  Vragen over beddenwinkel in Bennekom

  • Is de beddenwinkel dichtbij Wageningen-Hoog? De bereikbaarheid van onze beddenwinkel in Bennekom

   Onze beddenwinkel vindt dichtbij Wageningen-Hoog in minder dan 3 kilometer met zo'n 6 minuten rijden. Bent u slechter ter been?Dan is er voor de winkel parkeergelegenheid en om de hoek is er een groot parkeerterrein met meerdere parkeerplaatsen. Ook dan is de bereikbaarheid goed.

   Komt u uit Wageningen-Hoog naar Bennekom, dan weet u vast dat Wageningen centrum overal betaald parkeren heeft, daar waar u bij onze beddenwinkels in Bennekom en ook Barneveld gratis kunt parkeren. Ook dat is natuurlijk bereikbaarheid!

  • Is er parkeergelegenheid in de buurt van de winkel? De bereikbaarheid van onze beddenwinkel in Bennekom

   Iedereen is welkom bij ons in de winkel! Dat betekent ook dat we goed bereikbaar willen zijn. Daarom is er voor de showroom parkeergelegenheid en om de hoek is er een groot parkeerterrein met meerdere parkeerplaatsen. Bent u slechter ter been? Ook dan is de bereikbaarheid goed.

   Parkeren in Bennekom is gratis! Ook dat zien wij als bereikbaarheid.

  • Levert u de bedden en matrassen alleen in Bennekom? Leveringsgebied van onze boxsprings en matrassen

   Wij leveren door het hele gebied rondom Bennekom onze matrassen en boxsprings af. Zo leveren we bedden en matrassen in Wageningen, Ede, Wageningen-Hoog, Renkum en Veenendaal. En natuurlijk in de nabijgelegen plaatsen Achterberg, Rhenen, Ederveen en Lunteren.

   Dat is best een behoorlijk groot gebied, maar het is belangrijk voor ons om dé beddenwinkel voor u te zijn. Of u nu dichtbij uit Wageningen komt of uit Ede of Lunteren, wij leveren uw bed of matras gewoon bij u thuis af. 

  • Kan ik een matras kopen in de beddenwinkel? Uniek Slapen Bennekom is ook een matrassenwinkel

   Ja, in onze beddenzaak in Bennekom verkopen we ook allerlei soorten matrassen. U kunt bijvoorbeeld makkelijk een koudschuim, pocketvering, comfortschuim, traagschuim matras of pocketvering combinatie koudschuim matras kopen. Welk type matras de beste voor u is ligt aan uw slaapgewoonten. Wij kunnen u bij de juiste keuze helpen en adviseren.

   Naast onze uitgebreide selectie matrassen en bedden, bieden wij ook accessoires aan die u kunt gebruiken om uw slaapkamer nog comfortabeler te maken. Denk bijvoorbeeld aan hoofdkussens, dekbedden, hoeslakens en bedspreien. Wij hebben alles wat u nodig heeft om uw slaapkamer te transformeren in een rustige en comfortabele oase.

  Wij staan altijd
  voor u klaar

  Lekker en gezond slapen is belangrijk voor u. De specialisten van Uniek slapen Bennekom weten dat. Wij vinden het belangrijk dat u goed en gedegen advies krijgt zodat u een matras of boxspring kiest die precies past bij uw wensen.

  Wij staan altijdvoor u klaar

  U kunt ons ook bellen.
  0342 43 40 59

  Senioren brochure