• Uniek Slapen is een echt familiebedrijf waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat Uniek Slapen is een echt familiebedrijf waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat Uniek Slapen is een echt familiebedrijf waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat

Welkom bij ons familiebedrijf met jarenlange ervaring

Bij Uniek slapen voelt u zich meteen thuis. Hoe kan het ook anders. Wij zijn een echt familiebedrijf waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Het bedrijf is opgericht door drie broers die van huis uit hebben meegekregen hoe leuk het is om klanten in de watten te leggen. Samen met het vriendelijke en ervaren team maken ze er iedere dag een unieke beleving van. Wilt u zelf ervaren wat persoonlijk advies, met een familiair tintje, met u doet? Aarzel niet en kom langs in een van onze drie prachtige winkels in Barneveld, Bennekom, Nijkerk en Zeist!

Afspraak maken

Het team van familiebedrijf Uniek Slapen
Teamfoto Beddenwinkel Uniek Slapen Bennekom Teamfoto Beddenwinkel Uniek Slapen Bennekom

Gastvrij Bennekom

Welkom op de Dorpsstraat 52 in het mooie Bennekom. Adviseurs Leendert, Lucas en Lennard helpen u graag met het kiezen van een prachtige boxspring of een heerlijk matras. Ze hebben beide al jaren ervaring op het gebied van gezond slapen. Samen met u adviseren ze u op basis van uw smaak, lichaamsbouw en lighouding. Zo bent u verzekerd van jarenlang slaapcomfort. Kom gewoon eens binnen voor een lekkere koffie, thee en een goed gesprek. Tot ziens in Bennekom.

Afspraak maken

Gezellig Zeist

Midden in de gezellige kern van Zeist vindt u het Uniek slapen. Het relaxte plekje van de stad. Robbert, Tycho en Dennis zorgen ervoor dat iedereen die een kijkje komt nemen in de winkel zich helemaal op zijn of haar gemak voelt. Onder het genot van verse koffie of thee adviseren zij u de beste slaapoplossing. Of u nu komt voor een nieuwe boxspring die past bij uw interieur of een matras waarop u weer jarenlang gezond slaapt... Uniek slapen in Zeist staat voor u klaar.

Afspraak maken

Teamfoto Beddenwinkel Uniek Slapen Zeist Teamfoto Beddenwinkel Uniek Slapen Zeist
Teamfoto Beddenwinkel Uniek Slapen Barneveld Teamfoto Beddenwinkel Uniek Slapen Barneveld

Aangenaam Barneveld

Stap eens binnen bij Uniek slapen aan de Gasthuisstraat 1e in Barneveld. Zoals de naam al zegt zijn gasten hier altijd meer dan welkom. Luca, Johan en Willem zijn graag uw gastheer. Op een ontspannen en vriendelijke manier wordt u geholpen met het kiezen van een boxspring of matras dat precies bij u past. Wat uw wensen ook zijn, bij Uniek slapen in Barneveld slaagt u altijd. Graag tot ziens in Barneveld!

Afspraak maken

Compleet Nijkerk

In hartje Nijkerk vindt u de beddenwinkel Uniek slapen. Een mooie showroom in het centrum van de stad. Robbert, Leendert en Willem zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt in de winkel. Onder het genot van verse koffie of thee adviseren zij u de beste slaapoplossing die bij uw slaapritueel past. Of u nu komt voor een nieuwe boxspring die past bij uw interieur of een matras waarop u weer jarenlang gezond slaapt... Uniek slapen in Nijkerk staat voor u klaar.

Afspraak maken

Teamfoto Beddenwinkel Uniek Slapen Nijkerk Teamfoto Beddenwinkel Uniek Slapen Nijkerk
Senioren brochure