• Beste boxspring beddenwinkel voor 180x200, boxsprings 160 x200, boxspring 140 x200, boxspring 120x200 en boxspring 90x200 in verschillende uitvoeringen (elektrische, met opbergruimte, seniorenbed en nog veel meer boxsprings). Beste boxspring beddenwinkel voor 180x200, boxsprings 160 x200, boxspring 140 x200, boxspring 120x200 en boxspring 90x200 in verschillende uitvoeringen (elektrische, met opbergruimte, seniorenbed en nog veel meer boxsprings). Beste boxspring beddenwinkel voor 180x200, boxsprings 160 x200, boxspring 140 x200, boxspring 120x200 en boxspring 90x200 in verschillende uitvoeringen (elektrische, met opbergruimte, seniorenbed en nog veel meer boxsprings).

    Unieke boxsprings
    voor de
    scherpste prijs

Afbeelding pocketvering matras Afbeelding pocketvering matras

Een pocketveren boxspring en een pocketvering matras zijn super comfortabel

Bekijk de actie

Unieke kwaliteit boxsprings. Ook in uw smaak!

Stel uw boxspring samen; kies uw kleur en opties voor een persoonlijk tintje

Stel uw boxspring samen; kies uw kleur en opties voor een persoonlijk tintje

De meeste boxsprings van Uniek Slapen kunt u naar hartelust zelf samenstellen. Kies uw favoriete materiaal of de kleur die past bij uw slaapkamer. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende hoofdborden. Die geven uw nieuwe bed een persoonlijk karakter. Ook de pootjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. De adviseurs van Uniek slapen helpen u graag bij het samenstellen van uw eigen boxspring.

Een goede boxspring zorgt voor een comfortabele nachtrust

Een goede boxspring zorgt voor een comfortabele nachtrust

De extreem goede pocketvering maakt een boxspring uniek. Door de pocketveren boxspring in combinatie met een pocketvering matras ligt u dubbel comfortabel. Het zorgt voor een weldadig gevoel in uw lichaam. De matrassen zijn ontwikkeld in samenwerking met ergo- en fysiotherapeuten zodat u ergonomisch verantwoord slaapt. Ontdek het verschil met uw huidige bed in een van onze beddenwinkels. Onze adviseurs laten u het unieke comfort graag ervaren. U kunt gewoon langskomen maar ook een afspraak maken als u dat liever heeft. Tot snel!

Dubbelop genieten met een beste kwaliteit boxspring van Uniek slapen

Dubbelop genieten met een beste kwaliteit boxspring van Uniek slapen
Onze winkels Onze winkels

Onze winkels

Laat u inspireren in één van onze beddenwinkels. Wij staan altijd voor u klaar.

Adressen

Gratis slaapadvies

Iedereen is uniek. Persoonlijk slaapadvies is nodig.

Omdat iedereen anders is gebouwd en anders slaapt, is het belangrijk dat u een goed matras kiest dat precies bij u past. Onze adviseurs staan voor u klaar en nemen graag alle tijd voor u!

Maak afspraak

Uniek Slapen staat altijd voor u klaar
Senioren brochure

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op onze website.