De boxspring verandert uw slaapkamer in een luxe hotelsuite. De boxspring verandert uw slaapkamer in een luxe hotelsuite. Matrassen week; tweede matras gratis | Boxspring week; gratis kussens

Boxspring Vancouver

Normale prijs
Normaal 4595,-
Onze prijs
3795*

Bent u op zoek naar comfortabele luxe? Dan presenteert Uniek slapen u graag de Vancouver. Naast een voortreffelijke nachrust geniet u ook van de luxe uitstraling van deze boxpring. De Vancouver nodigt u uit om in alle rust te genieten van comfort én design. De boxspring verandert uw slaapkamer in een luxe hotelsuite. Door de pocketvering met 7-zones, koudschuim HD 3D foam bent u verzekert van ergonomisch verantwoord slapen. De boxspring is helemaal aan uw wensen aan te passen. Kies bijvoorbeeld de stof en de kleuren zodat de Vancouver helemaal past in uw slaapkamerinterieur. 

* Let op! 140x200

Kies voor comfortabele luxe

  • Uitstraling van een luxe hotel suite
  • Unieke combinatie van comfort en design
  • Pocketveer met 7-zondes, koudschukm HD 3D foam
  • Helemaal aan uw wensen aan te passen
  • Manueel of elektrisch verstelbaar

Afspraak maken

Kies voor comfortabele luxe Kies voor comfortabele luxe

Meer unieke boxsprings.

Onze beddenwinkels Onze beddenwinkels

Onze beddenwinkels

Laat u inspireren in één van onze beddenwinkels. Wij staan altijd voor u klaar.

Adressen

Gratis slaapadvies

Iedereen is uniek. Persoonlijk slaapadvies is nodig.

Omdat iedereen anders is gebouwd en anders slaapt, is het belangrijk dat u een goed matras kiest dat precies bij u past. Onze adviseurs staan voor u klaar en nemen graag alle tijd voor u!

Maak afspraak

Uniek Slapen staat altijd voor u klaar

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op onze website.