• pagetitle pagetitle pagetitle

    Unieke boxsprings
    voor de
    scherpste prijs

Een verende boxspring en een verende matras zijn super comfortabel

Bekijk de actie

Kies uw kleur en opties voor een persoonlijk tintje

Kies uw kleur en opties voor een persoonlijk tintje

De meeste boxsprings van Uniek slapen kunt u naar hartelust zelf samenstellen. Kies uw favoriete materiaal of de kleur die past bij uw slaapkamer. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende hoofdborden. Die geven uw nieuwe bed een persoonlijk karakter. Ook de pootjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. De adviseurs van Uniek slapen helpen u graag bij het samenstellen van uw eigen boxspring.

Een goede boxspring zorgt voor een comfortabele nachtrust

Een goede boxspring zorgt voor een comfortabele nachtrust

De extreem goed vering maakt een boxspring uniek. Door het verende bed in combinatie met een verende matras ligt u dubbel comfortabel. Het zorgt voor een weldadig gevoel in uw lichaam. De matrassen zijn ontwikkeld in samenwerking met ergo- en fysiotherapeuten zodat u ergonomisch verantwoord slaapt. Ontdek het verschil met uw huidige bed in een van onze winkels. Onze adviseurs laten u het unieke comfort graag ervaren. U kunt gewoon langskomen maar ook een afspraak maken als u dat liever heeft. Tot snel!

Dubbelop genieten met een boxspring van Uniek slapen

Dubbelop genieten met een boxspring van Uniek slapen

Unieke boxspring. Ook in uw smaak!

Onze winkels Onze winkels

Onze winkels

Laat u inspireren in één van onze winkels. Wij staan altijd voor u klaar.

Adressen

Gratis slaapadvies

Iedereen is uniek. Persoonlijk advies is nodig.

Omdat iedereen anders is gebouwd is het belangrijk dat u een matras kiest dat precies bij u past. Onze adviseurs staan voor u klaar en nemen graag alle tijd voor u!

Maak afspraak

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op onze website.