• Matrassenwinkels in Barneveld, Bennekom en Zeist met matrassen te koop in verschillende maten Matrassenwinkels in Barneveld, Bennekom en Zeist met matrassen te koop in verschillende maten Matrassenwinkels in Barneveld, Bennekom en Zeist met matrassen te koop in verschillende maten

    Zo slaap je
    jezelf fit!

Afbeelding pocketvering matras Afbeelding pocketvering matras

Een pocketveren boxspring en een pocketvering matras zijn super comfortabel

Bekijk de actie

Unieke matrassen. Unieke slaapervaring.

* Let op! 70x200

Alleen de beste kwaliteit matrassen is goed genoeg

Alleen de beste kwaliteit matrassen is goed genoeg

Uniek slapen weet hoe belangrijk een gezonde nachtrust is. Daarom vindt u in ons assortiment uitsluitend matrassen van de hoogste, duurzame kwaliteit. De matrassen worden opgebouwd uit materialen die ervoor zorgen dat u weer jaranlang kunt genieten van heerlijk slaapcomfort. Alle matrassen zijn geproduceert in nauw overleg met ergo- en fysiotherpeuten. In de winkel laten wij u graag tot in detail zien hoe onze matrassen zijn ontworpen. 

Afspraak maken

Een goed matras zorgt voor een comfortabele nachtrust

Een goed matras zorgt voor een comfortabele nachtrust

Een juiste koudschuim of pocketvering matras kiezen is niet eenvoudig. De perfecte matras is voor iedereen anders. Iedereen is namelijk uniek. Daarom adviseert Uniek slapen u een matras dat past bij uw postuur en slaaphouding. Daarnaast is het belangrijk om te ervaren dat er verschillende hardheden zijn. Vindt u het prettig om te slapen op een zacht matras of geeft u de voorkeur aan een wat hardere variant. In de winkel nemen wij graag alle tijd om de perfecte matras voor u te kiezen. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring zodat u verzekert bent van de juiste aankoop. U kunt natuurlijk gewoon bij een van onze winkels binnenlopen maar u kunt ook kiezen voor een persoonlijke afspraak. Bel 0342 43 40 59 voor een afspraak op uw gewenste tijd. Tot snel!

Ervaar het comfort van een Uniek Slapen matras

Ervaar het comfort van een Uniek Slapen matras
Onze winkels Onze winkels

Onze winkels

Laat u inspireren in één van onze beddenwinkels. Wij staan altijd voor u klaar.

Adressen

Gratis slaapadvies

Iedereen is uniek. Persoonlijk slaapadvies is nodig.

Omdat iedereen anders is gebouwd en anders slaapt, is het belangrijk dat u een goed matras kiest dat precies bij u past. Onze adviseurs staan voor u klaar en nemen graag alle tijd voor u!

Maak afspraak

Uniek Slapen staat altijd voor u klaar
Senioren brochure

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op onze website.