• Matrassen week; tweede matras gratis | Boxspring week; gratis kussens Matrassen week; tweede matras gratis | Boxspring week; gratis kussens Een matras dat ergonomisch verantwoord slapen mogelijk maakt voor senioren Een matras dat ergonomisch verantwoord slapen mogelijk maakt voor senioren Een matras dat ergonomisch verantwoord slapen mogelijk maakt voor senioren
Afbeelding matras lichaamsvorm Afbeelding matras lichaamsvorm

Matras Ergo Fit senioren

Normale prijs
Normaal 875,-
Onze prijs v.a.
699

Zoals de naam al zegt ligt u straks op een matras dat ergonomisch verantwoord slapen voor senioren mogelijk maakt. De koudschuim HR pocketveer senioren matras Ergo Fit met 7 zones is uw garantie voor comfortabel slapen. Het matras is ook leverbaar met Nasaschuim als afdeklaag. De wasbare tijk is van ventilerend katoen waardoor u extra verkoeling ervaart. En dit senioren matras heeft een luxe border. Het matras is een goede match voor een (elektrische) senioren lattenbodem.

Blader eens door onze gratis senioren brochure. Lees rustig welke invloed onze senioren slapen collectie kan hebben op uw slaapcomfort.

Senioren Brochure

Unieke combi-deal beschikbaar!

Matras specificaties

Matras afmetingen

70x200 / 70x210 / 70x220
80x200 / 80x210 / 80x220
90x200 / 90x210 / 90x220

Kern van het matras

7 comfortzone Combi Pocketvering HR. Leverbaar in stevig comfort.

Afdeklaag

Ergo Koudschuim (ook leverbaar met nasaschuim) 

Tijk

Ventilerend katoen
Wasbaar

Kwalificatie

(meest verkocht)

Levensduur

+/- 10 jaar bij gemiddeld comfort

Duurzaamheid

De matrassen die hierop ingeruild worden, zullen worden gerecycled

Productie

Nederland

Gewicht

maximaal belastbaar 110kg

Dikte

22 cm.

Voordelen

Goede Ventilatie

Tijk afritsbaar waardoor je deze kunt wassen

Gescxhikt voor senioren lattenbodem (manueel of elektrische verstelbaar)

7 ergonomische comfortzone’s voor het recht liggen op een matras

Nadelen

Redelijk stevig matras

Geen opstaande bies

Unieke senioren lattenbodems

Alle Senioren

Veelgestelde vraag

  • Waarom een senioren matras kopen? Senioren slapen

    Het kopen van een senioren matras heeft meerdere redenen. Senioren dienen meer rekening te houden met lichamelijke veranderingen naarmate ze ouder worden. Verschijnselen op deze leeftijd zijn bijvoorbeeld verminderde spierkracht, gewrichtgevoeligheid en (pijnlijke)drukpunten. Vaak speelt reuma of artrose hierbij een rol. De matrassen die wij ontwikkelt hebben worden gemaakt van verschillende materialen die zorgen voor een evenwichtige ondersteuning. Hierdoor wordt het lichaamsgewicht gelijkmatig verdeeld zodat uw lig-/slaaphouding comfortabel wordt gecorrigeerd. Tevens is er aandacht voor het afvoeren van warnte van het lichaam middels een goed ventilerend systeem in de matrassen. Die zorgen ervoor dat u minder hoeft te verliggen of omdraaien en bevordend een perfect slaapcomfort of een betere nachtrust.

    Samen met onze leverancier hebben wij onze senioren matrassen ontworpen om de juist ondersteuning en comfort te creëren. Dit heeft geresulteerd in onze speciale senioren matrassen. 

Senioren brochure