Alexis Comforta Deluxe is een robuust en verrijdbaar senioren ledikant van massief eikenhout Alexis Comforta Deluxe is een robuust en verrijdbaar senioren ledikant van massief eikenhout

Seniorenbed ledikant Alexis Comforta Deluxe

Normale prijs
Normaal 1195,-
Onze prijs v.a.
799

Hét gebruiksvriendelijke senioren bed van Uniek Slapen uitgevoerd in massief eikenhout. Robuust en stevig voor stabiel in en uit bed stappen én samen te stellen met hooglaag lattenbodem en senioren matras. Dit senioren ledikant is stevig en veschuift niet zomaar als u wilt in- of uitstappen, wankelt ook niet bij het draaien of verliggen tijdens uw (nacht)rust. Een zeer solide gebouwd ledikant dat u verder kunt samenstellen met één van onze lattenbodems en speciaal ontwikkelde senioren matrassen. Dit senioren ledikant is de basis van uw welverdiende en gezonde slaap. Een groot voordeel is dat het bed verrijdbaar is door de toepassing van wielen, waardoor het verlenen van zorg of schoonmaken rondom het bed makkelijker is.

Neem eens een kijkje in onze gratis senioren brochure. Lees rustig hoe onze senioren slapen collectie jou slaapcomfort kan verbeteren.

Senioren Brochure

Unieke combi-deal beschikbaar!

Gezond senioren slapen met comfortabele mogelijkheden

 • Diverse lattenbodems toepasbaar (manueel of elektrisch)
 • Matrassen keuze voor senioren
 • Betere toegankelijkheid voor senioren
 • Verrijdbaar door wielen
 • Diverse afmetingen verkrijgbaar
 • Manueel of elektrisch verstelbaar
 • Stabiele massief eikenhouten uitvoering
 • Mogelijkheid voor advies aan huis

Afspraak maken

Gezond senioren slapen met comfortabele mogelijkheden Gezond senioren slapen met comfortabele mogelijkheden

Unieke Combi Deals voor senioren

Unieke Combi Deals voor senioren Unieke Combi Deals voor senioren

Specificaties seniorenbed Comforta

Uitvoering lattenbodem

Geschikt voor vast of elektrisch verstelbaar

Afmetingen ledikant

80x200 / 90x200
80x210 / 90x210

Afwerking bed

Massief eikenhout

Kwalificatie

Levensduur

+/- 15 jaar

Gewicht

Maximaal belastbaar 130 kg

Productie

Onze fabriek in Nederland met de juiste Europese certificering

Garantie

5 jaar volledige fabrieksgarantie

Voordelen

Makkelijk verplaatsbaar door aangebrachte wielen
Zeer robuust en duurzaam
Makkelijker in- en uitstappen voor senioren
Stevig massief eikenhout
Verschillende afmetingen

Doelgroep

Bestemd voor senioren die extra comfort of zorg nodig hebben

Unieke senioren lattenbodems

Alle Senioren

Veelgestelde vragen

 • Wat is een senioren bed/ledikant? Senioren slapen

  Senioren ledikanten zijn ontworpen met specifieke comfort eigenschappen en veiligheidskenmerken. Het ouder wordende lichaam kan zorgen voor rusteloosheid, rug- en nekklachten of zelfs aandoeningen als artrose ontwikkelen. De nachtrust komt daarmee onder druk te staan. Hierom zijn er speciaal senioren bedden/ledikanten ontwikkelt (toegankelijk en stabiel). Deze bedden houden rekening met de behoeften van ouderen en de eventuele verzorging aan het bed. De senioren bedden zijn stevig en stabiel voor betere toegankelijkheid (in en uit bed stappen), maar zorgen ook voor een comfortabelere (nacht)rust. Daarnaast biedt het basis bed bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een valbeveiliging of een in hoogte verstelbare (hooglaag) lattenbodem, zodat u uw eigen hoogte van het bed kan bepalen. Ook is de juiste combinatie van seniorenbed, lattenbodem en senioren matras belangrijk. Laat u goed adviseren door uw slaapadviseur van Uniek Slapen

 • Welk senioren bed/ledikant is goed? Senioren slapen

  De juiste hoogte van het ledikant, de dikte van het matras, maar ook de ventilatie en verschillende ondersteunende zones zorgen voor een beter slaapcomfort en een gezonde nachtrust. U heeft uw eigen slaaphouding en slaapritme. Daarom heeft u de beste nachtrust op een bed en matras dat bij u past. Daarnaast zijn er ook ondersteunende toepassingen zoals een hooglaag elektrisch verstelbare lattenbodem, een valbeschermende beugel of een standaard handvat om beter overeind te komen.

  Maak een afspraak voor slaapadvies bij u thuis met een van onze slaapadviseurs. Wij adviseren u welke combinatie van bed, lattenbodem en matras zorgen voor een comfortabelere nachtrust of betere ondersteuning bieden bij uw lichamelijke/rugklachten. Hierdoor neemt uw lig- en slaapcomfort aanzienlijk toe.

 • Is het comfort van een senioren bed/ledikant belangrijk? Senioren slapen

  Ja, juist bij seniorenbedden is extra comfort zeer belangrijk! Met minder moeite in en uit bed stappen kan met een seniorenbed door de aangename hoogte van het bed en de matras. Maar ook zeker door een elektrisch verstelbare (hooglaag) lattenbodem. Onder andere deze kenmerken maken een senioren bed zo comfortabel. De combinatie met onze speciaal ontwikkelde senioren matrassen met extra ventilatie en bamboe tijk zorgen tevens voor verkoeling en comfort tijdens uw nachtrust.

Senioren brochure