Massief eikenhouten seniorenbed Alexis Royal Deluxe. Geschikt voor verschillende (elektrische) lattenbodems Massief eikenhouten seniorenbed Alexis Royal Deluxe. Geschikt voor verschillende (elektrische) lattenbodems

Seniorenbed ledikant Alexis Royal Deluxe

Normale prijs
Normaal 995,-
Onze prijs v.a.
599

Slaapcomfort is belangrijk! Zeker voor senioren. Dit Uniek Slapen senioren bed/ledikant uitgevoerd in massief eikenhout zorgt voor gezonde slaap. U kunt makkelijk in en uit stappen en veilig slapen. Het bed is samen te stellen met een hooglaag verstelbae lattenbodem (elektrisch), een speciaal senioren matras voor comfortabel slapen en een valbescherming voor uw veiligheid. Het juiste matras zorgt voor koeling en ondersteuning van uw lichaam (passend bij uw slaaphouding). Dit senioren ledikant is de basis van uw welverdiende en gezonde slaap. Zo neemt uw slaapcomfort toe.

Blader eens door onze gratis senioren brochure. Ontdek hoe onze senioren slapen collectie jou slaapcomfort kan verbeteren.

Senioren Brochure

Unieke combi-deal beschikbaar!

Gezond slapen voor senioren met comfortabele mogelijkheden

 • Diverse lattenbodems toepasbaar (manueel of elektrisch)
 • Matrassen keuze voor senioren
 • Betere toegankelijkheid voor senioren
 • Diverse afmetingen verkrijgbaar
 • Manueel of elektrisch verstelbaar
 • Stabiele massief beukenhouten uitvoering
 • Mogelijkheid voor advies aan huis

Afspraak maken

Gezond slapen voor senioren met comfortabele mogelijkheden Gezond slapen voor senioren met comfortabele mogelijkheden

Unieke Combi Deal voor senioren

Unieke Combi Deal voor senioren Unieke Combi Deal voor senioren

Specificaties senioren bed Alexis Royal Deluxe

Uitvoering lattenbodem

Geschikt voor vast of elektrisch verstelbaar

Afmetingen ledikant

80x200 / 90x200
80x210 / 90x210

Materiaal senioren ledikant

massief eikenhout

Kwalificatie

Levensduur

+/- 15 jaar

Gewicht

Maximaal belastbaar 130 kg

Productie

Onze fabriek in Nederland met de juiste Europese certificering

Garantie

5 jaar volledige fabrieksgarantie

Voordelen

Zeer robuust en stabiel
Makkelijker in- en uitstappen voor senioren
Stevig massief eikenhout
Verschillende afmetingen

Nadeel

Verplaatsen is minder gemakkelijk door uitvoering massief beukenhout

Unieke senioren lattenbodems

Alle Senioren

Veelgestelde vragen

 • Wanneer heb ik een senioren bed/ledikant nodig? Senioren slapen

  Senioren ledikanten zijn ontworpen met specifieke comfort eigenschappen en veiligheidskenmerken. Deze houden rekening met de behoeften van ouderen en de eventuele verzorging aan het bed. De senioren bedden zijn stevig en stabiel voor betere toegankelijkheid (in en uit bed stappen), maar zorgen ook voor een comfortabelere (nacht)rust. Daarnaast biedt het basis bed bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een valbeveiliging of een in hoogte verstelbare (hooglaag) lattenbodem, zodat u uw eigen hoogte van het bed kan bepalen.

 • Is een senioren bed/ledikant wel comfortabel? Senioren slapen

  Ja, juist bij seniorenbedden is extra comfort belangrijk! Gemakkelijker in en uit bed stappen door de aangename hoogte van het bed en de matras én een elektrisch verstelbare (hooglaag) lattenbodem maken een senioren bed zo comfortabel. De combinatie met onze speciaal ontwikkelde senioren matrassen met extra ventilatie en bamboe tijk zorgen tevens voor verkoeling en comfort tijdens het liggen/slapen.

 • Welk senioren bed/ledikant past bij u? Senioren slapen

  U heeft uw eigen slaaphouding en slaapritme. Daarom heeft u de beste nachtrust op een bed en matras dat bij u past. De juiste hoogte van het ledikant, de dikte van het matras, maar ook de ventilatie en verschillende ondersteunende zones zorgen voor een beter slaapcomfort. Daarnaast zijn er ook ondersteunende toepassingen zoals een hooglaag elektrisch verstelbare lattenbodem, een valbeschermende beugel of een standaard handvat om beter overeind te komen.

  U kunt bij ons een afspraak maken voor slaapadvies bij u thuis. Zo stemmen wij met u af welke combinatie van bed, lattenbodem en matras zorgen voor een comfortabelere nachtrust of betere ondersteuning bij uw lichamelijke/rugklachten. Hierdoor neemt uw lig- en slaapcomfort significant toe.

Senioren brochure