• Matrassenwinkels in Barneveld, Bennekom en Zeist met matrassen te koop in verschillende maten Matrassenwinkels in Barneveld, Bennekom en Zeist met matrassen te koop in verschillende maten Matrassenwinkels in Barneveld, Bennekom en Zeist met matrassen te koop in verschillende maten

    Ervaar de hoogste kwaliteit
    hoofdkussens

Unieke Kussens. Unieke slaapervaring

de hoogste kwaliteit hoofdkussens

Uitsluitend de hoogste kwaliteit hoofdkussens zijn goed genoeg.

Bij uniek slapen snappen wij als geen ander hoe belangrijk een gezonde nachtrust is. Daarom zal u in ons assortiment enkel hoofdkussens van de hoogste kwaliteit vinden. Alle kussens worden gemaakt van premium materiaal en worden ontwikkeld in met een nauw oog op de nieuwste ergonomische ontwikkelingen. Graag laten wij u in de winkel zien hoe deze hoofdkussens u kunnen helpen bij het hebben van een gezonde nachtrust.

Afspraak maken

Het juiste hoofdkussen zorgt voor een comfortabele nachtrust.

Het juiste hoofdkussen zorgt voor een comfortabele nachtrust.

Zomaar een ergonomisch hoofdkussen uitkiezen is niet voldoende. Het juiste hoofdkussen is voor iedereen anders. Iedereen is namelijk uniek op hun eigen manier. Daarom adviseert Uniek slapen u kussens dat aansluit op uw postuur en slaaphouding. Daarnaast zijn de verschillende hardheden van de kussens belangrijk om te ervaren. Het kan namelijk zo zijn dat u de zachte variant wel een stuk fijner vindt dan de hardere optie. Graag nemen wij in de winkel alle tijd voor u om een perfect hoofdkussen te vinden. U kunt gerust langskomen in een van onze winkels maar u kan er ook voor kiezen om een persoonlijke afspraak te maken. Bel 0342 43 40 59 voor een afspraak wanneer het u uitkomt. 

Ervaar het comfort van een Uniek slapen Hoofdkussen

Ervaar het comfort van een Uniek slapen Hoofdkussen
Onze winkels Onze winkels

Onze winkels

Laat u inspireren in één van onze beddenwinkels. Wij staan altijd voor u klaar.

Adressen

Gratis slaapadvies

Iedereen is uniek. Persoonlijk slaapadvies is nodig.

Omdat iedereen anders is gebouwd en anders slaapt, is het belangrijk dat u een goed matras kiest dat precies bij u past. Onze adviseurs staan voor u klaar en nemen graag alle tijd voor u!

Maak afspraak

Uniek Slapen staat altijd voor u klaar
Senioren brochure

Deze website gebruikt (technische) cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op onze website.