Hoogwaardig comfortschuim HR matras Wales. De tweede matras gratis. Hoge kwaliteit Hoofdkussens Silvana Comfort Hoogwaardig comfortschuim HR matras Wales. De tweede matras gratis. Hoge kwaliteit Hoofdkussens Silvana Comfort Hoogwaardig comfortschuim HR matras Wales. De tweede matras gratis. Hoge kwaliteit Hoofdkussens Silvana Comfort

Silvana Comfort

Afbeelding Silvana Comfort Afbeelding Silvana Comfort
Normale prijs
Normaal 120,-
Onze prijs v.a.
79

Deze heerlijke kussens zorgen voor de optimale combinatie van hoogwaardige kwaliteit en een betaalbare prijs. Door de unieke vorm van de kussens wordt het hoofd altijd op de juiste manier ondersteunt, ongeacht of u nou een rugslaper, zijslaper of buikslaper bent.

Kies voor een Comfort hoofdkussen van Silvana voor een gezonde nachtrust. Ervaar nog jarenlang optimaal slaapcomfort.

Hoogwaardige Hoofdkussen Silvana Comfort

De unieke kenmerken van de Silvana Comfort Hoofdkussens

De Silvana Comfort hoofdkussens beschikken over een uniek ontwerp. De vulling wordt namelijk verdeeld over 3 verschillende vakken waarvan de middelste iets zachter is. Hierdoor heeft uw hoofd in iedere houding de juiste ondersteuning. Via de rits aan de bovenzijde heeft u de mogelijkheid om de inhoud te doseren zodat u de kussens precies zo kan aanpassen hoe u dat comfortabel vindt. 

De tijk van deze hoofdkussens bestaat uit 100% katoen, wat zorgt voor een huisstofmijt afwerende werking. Daarnaast hebben alle hoezen van de Silvana Comfort collectie een Sanitized® behandeling gehad waardoor de kans op schimmel- of bacterie-ophoping aanzienlijk verminderd ten opzichte van een normaal kussen.

Om te zorgen dat u een kussen kiest dat bij u past raden wij aan een zachter model te nemen wanneer u een iets kleiner postuur heeft of gebruik maakt van een zacht matras, en dat u een steviger model neemt wanneer u een iets groter postuur heeft of gebruik maakt van een relatief stevig matras. 

Meer unieke hoofdkussens.

Uniek in boxsprings en matrassen

Tweede matras gratis
Gratis inname oude matras
Garantie op alle producten
Altijd advies op uw maat
Onze winkels Onze winkels

Onze winkels

Laat u inspireren in één van onze beddenwinkels. Wij staan altijd voor u klaar.

Adressen

Gratis slaapadvies

Iedereen is uniek. Persoonlijk slaapadvies is nodig.

Omdat iedereen anders is gebouwd en anders slaapt, is het belangrijk dat u een goed matras kiest dat precies bij u past. Onze adviseurs staan voor u klaar en nemen graag alle tijd voor u!

Maak afspraak

Uniek Slapen staat altijd voor u klaar
Senioren brochure