Hoofdkussens Support Royal met duurzame vulling. Hoofdkussens Support Royal met duurzame vulling. Hoofdkussens Support Royal met duurzame vulling.

Silvana Support Royal

Afbeelding Support Royal Afbeelding Support Royal
Normale prijs
Normaal 250,-
Onze prijs v.a.
159

Hoge kwaliteit hoofdkussens die u de juiste ondersteuning bieden in uw nek en uw hoofd. Doordat de dons vulling van deze kussens wordt verdeeld in 3 zones, heeft uw hoofd altijd de gepaste ondersteuning. De tijk is gemaakt van een combinatie van katoen en bamboe.

Voor een gezonde nachtrust kiest u voor de Silvana Support Royal. 

Hoogwaardige & Ergonomische Hoofdkussens, Silvana Support Royal

Over de Silvana Support Royal Hoofdkussens

Onze unieke hoofdkussens van de Silvana Support Royal collectie staan garant voor heerlijk slaapcomfort. De tjik zorgt met name door gebruik te maken van een combinatie van bamboe en katoen voor uitstekende vochtregulatie. 

Daarnaast biedt de Silvana Support Royal ook speciale functies voor wanneer u extra ondersteuning zoekt. Door gebruik te maken van Vita Talalay® latex kunnen deze hoofdkussen u meer comfort bieden dan kussen met normaal latex. Deze latex biedt namelijk betere ventilatie en flexibiliteit, waardoor het hoofd en de nek in een natuurlijke positie kunnen blijven en de nekwervels de gehele nacht door kunnen ontspannen. Op die manier kan u nog jarenlang genieten van een gezonde nachtrust.

De Silvana Support Royal hoofdkussens zijn verkrijgbaar in verschillende hardheden. Dit gaat van extra zacht (rood) tot en met extra stevig (groen). De zachtere varianten zijn aan te raden wanneer u beschikt over een relatief zacht matras of wanneer u een wat kleiner postuur heeft, waar aan de andere kant de stevigere modellen juist zijn aan te raden wanneer u een stevig matras heeft of een groter postuur heeft.

Meer unieke hoofdkussens.

Uniek in boxsprings en matrassen

Tweede matras gratis
Gratis inname oude matras
Garantie op alle producten
Altijd advies op uw maat
Onze winkels Onze winkels

Onze winkels

Laat u inspireren in één van onze beddenwinkels. Wij staan altijd voor u klaar.

Adressen

Gratis slaapadvies

Iedereen is uniek. Persoonlijk slaapadvies is nodig.

Omdat iedereen anders is gebouwd en anders slaapt, is het belangrijk dat u een goed matras kiest dat precies bij u past. Onze adviseurs staan voor u klaar en nemen graag alle tijd voor u!

Maak afspraak

Uniek Slapen staat altijd voor u klaar
Senioren brochure