Comfortabele Hoofdkussens SIlvana Comfort Travel, perfect voor reizen. Comfortabele Hoofdkussens SIlvana Comfort Travel, perfect voor reizen. Comfortabele Hoofdkussens SIlvana Comfort Travel, perfect voor reizen.

Silvana Travel

Afbeelding Silvana Comfort Travel Afbeelding Silvana Comfort Travel
Normale prijs
Normaal 105,-
Onze prijs v.a.
54

Handige Silvana Comfort Travel hoofdkussens, ontworpen om gemakkelijk mee te nemen op reis zonder enig comfort op te geven. Ook bij deze collectie hoofdkussens zijn de kussens verdeeld in 3 vlakken waavan de middelste iets zachter is om optimale ondersteuning te kunnen bieden in iedere positie.

Kies voor de Silvana Comfort Travel en geniet nog jarenlang van comfortabele reizen.

Comfortabele en Compacte hoofdkussens Silvana Comfort Travel

Over de Silvana Comfort Travel

De Silvana Comfort Travel collectie is, zoals de naam al een beetje verklapt, ontworpen voor de frequente reiziger. Deze hoofdkussens zijn vergelijkbaar aan de Silvana Comfort modellen, echter zijn deze wat kleiner. Deze reiskussens zijn wederom verkrijgbaar in 6 verschillende uitvoeringen waar het verschil zit in de stevigheid. De zachtste variant raden wij aan wanneer u gebruikmaakt van een zacht matras of wanneer u een kleiner postuur heeft. De stevigere modellen raden wij aan wanneer u een wat groter postuur heeft of wanneer u slaapt op een relatief stevig matras.

Daarbij wordt er een kussensloop meegeleverd waardoor het kussen fris en schoon blijft.  De vulling van deze kussens is verdeeld over 3 verschillende vakken om optimale ondersteuning aan je nek te stimuleren, ongeacht de positie die je hoofd aanneemt. Op die manier zal er tijdens je nachtrust minder druk op je nekwervel komen. Ook bieden deze kussens een nekinkeping wat zorgt voor een naadloze aansluiting tussen het kussen en de nek. Dit draagt ook bij aan de ontspanning van uw nekwervels.

De Silvana Comfort Travel weet op een slimme en compacte manier het comfort van de Silvana Comfort te integreren in een kleiner en subtieler model wat erin resulteert dat u ook tijdens uw reizen van een gezonde en comfortabele nachtrust kan genieten.

Meer unieke hoofdkussens.

Uniek in boxsprings en matrassen

Tweede matras gratis
Gratis inname oude matras
Garantie op alle producten
Altijd advies op uw maat
Onze winkels Onze winkels

Onze winkels

Laat u inspireren in één van onze beddenwinkels. Wij staan altijd voor u klaar.

Adressen

Gratis slaapadvies

Iedereen is uniek. Persoonlijk slaapadvies is nodig.

Omdat iedereen anders is gebouwd en anders slaapt, is het belangrijk dat u een goed matras kiest dat precies bij u past. Onze adviseurs staan voor u klaar en nemen graag alle tijd voor u!

Maak afspraak

Uniek Slapen staat altijd voor u klaar
Senioren brochure