Hoogwaardig Silvana Flex Hoofdkussen Hoogwaardig Silvana Flex Hoofdkussen Hoogwaardig Silvana Flex Hoofdkussen

Silvana Flex

Afbeelding Silvana Flex Afbeelding Silvana Flex
Normale prijs
Normaal 210,-
Onze prijs v.a.
119

Heerlijke ergonomische hoofdkussens die zorgen voor de juiste ondersteuning van de nek. Perfecte aanlsuiting tussen de nek en schouders door de exclusieve contourvorming van het kussen.

Kies voor hoofdkussen Silvana Flex voor een optimale nachtrust. Ervaar nog jarenlang gezond slaapcomfort

De eigenschappen van de Silvana Flex Hoofdkussens

De eigenschappen van de Silvana Flex Hoofdkussens

De Silvana Flex hoofdkussens zijn specifiek ontwikkeld voor mensen de opzoek zijn naar ergonomisch slaapcomfort. Naast de ergonomische functies hebben deze kussens ook uitstekende ventilatie. Deze ergonomisch gevormde latex kussens zijn beschikbaar in 6 verschillende uitvoeringen, allemaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op uw slaap voorkeuren. Het latex is de kussens bevat perforatiegaten die zorgen voor uitstekende ventilatie wat ontzettende belangrijk is voor een verkoelde en gezonde nachtrust.

De unieke contourvorm van deze hoofdkussens bedienen uw nek en schouders optimaal wat zorgt voor een verbeterde ondersteuning en minder spanning op uw nekwervel in de nacht. Hierdoor verbeterd uw natuurlijke slaaphouding wat op de duur nek- en schouderklachten kan voorkomen.

De tijk bevat een combinatie van MicroTencel® en polyester, hierdoor voelen de hoofdkussens een stuk comfortabeler aan. Daarnaast is er bij de Silvana Flex kussens ook sprake van verschillende hardheden tussen de uitvoeringen. De hardheid van de kussens kan verschillen van extra zacht (rood) tot en met extra stevig (groen). Wij raden u aan om een zachtere variant te kiezen wanneer u een wat kleiner postuur heeft of wanneer u een relatief zacht matras bezit. Wanneer u een wat groter postuur heeft of een wat steviger matras bezit raden we dan ook normaliter aan om een stevigere uitvoering te kiezen.

Als u een Silvana Flex hoofdkussen kiest, kan u gegarandeerd nog jarenlang genieten van een gezonde nachtrust.

Meer unieke hoofdkussens.

Uniek in boxsprings en matrassen

Tweede matras gratis
Gratis inname oude matras
Garantie op alle producten
Altijd advies op uw maat
Onze winkels Onze winkels

Onze winkels

Laat u inspireren in één van onze beddenwinkels. Wij staan altijd voor u klaar.

Adressen

Gratis slaapadvies

Iedereen is uniek. Persoonlijk slaapadvies is nodig.

Omdat iedereen anders is gebouwd en anders slaapt, is het belangrijk dat u een goed matras kiest dat precies bij u past. Onze adviseurs staan voor u klaar en nemen graag alle tijd voor u!

Maak afspraak

Uniek Slapen staat altijd voor u klaar
Senioren brochure