Silvana Support Ergonomische Hoofdkussens. Silvana Support Ergonomische Hoofdkussens. Silvana Support Ergonomische Hoofdkussens.

Silvana Support

Afbeelding Silvana Support Afbeelding Silvana Support
Normale prijs
Normaal 210,-
Onze prijs v.a.
119

Hoogwaardige Silvana Support hoofdkussens met focus op ergonomie door de juiste ondersteuning te bieden aan uw nek. De tijk is daarbij vochtregulerend door een combinatie van bamboe en katoen.

Ervaar jarenlang een gezonde nachtrust met de Silvana Support.

Zacht Silvana Support hoofdkussen

Over de Silvana Support hoofdkussens

De Silvana Support Hoofdkussens zijn ontwikkeld met het streven om niet alleen een oplossing voor een optimale nachtrust aan u te kunnen bieden maar een oplossing die daarbij ook milieubewust is. Door gerecyclde materialen te gebruiken voor de vullingen van deze kussens weet de Silvana Support collectie dit zeker te bereiken. Daarbij kan u via een ritssluiting aan de zijkant van de kussen de stevigheid van het kussen aanpassen waarmee u precies kan liggen hoe u dat lekker vindt. Op die manier kan u nog jarenlang genieten van gezond slaapcomfort.

Extra stevig Silvana Support hoofdkussen van hoge kwaliteit

De tijk van de kussens is daarbij gemaakt van 100% katoen waardoor de kussens een gegarandeerd huisstofmijtwerend zijn. Daarbij hebben de hoezen allemaal een Sanitized® behandeling gehad waardoor er weinig tot geen kans tot bacterie- en schimmelvorming is.

Ook bij de Silvana Support kussens kan u kiezen uit verschillende hardheden van de kussens zodat u precies zo slaapt hoe u dat fijn vindt. De hoofdkussens verschillen van extra zacht (rood) tot extra stevig (groen). Wij raden u echter wel aan een zachter kussen te nemen wanneer u een zachter matras heeft of als u een kleiner postuur heeft, en aan de andere kant adviseren wij voor de stevige matrassen te gaan wanneer u een groter postuur heeft of wanneer u een steviger matras bezit.

Meer unieke hoofdkussens.

Uniek in boxsprings en matrassen

Tweede matras gratis
Gratis inname oude matras
Garantie op alle producten
Altijd advies op uw maat
Onze winkels Onze winkels

Onze winkels

Laat u inspireren in één van onze beddenwinkels. Wij staan altijd voor u klaar.

Adressen

Gratis slaapadvies

Iedereen is uniek. Persoonlijk slaapadvies is nodig.

Omdat iedereen anders is gebouwd en anders slaapt, is het belangrijk dat u een goed matras kiest dat precies bij u past. Onze adviseurs staan voor u klaar en nemen graag alle tijd voor u!

Maak afspraak

Uniek Slapen staat altijd voor u klaar
Senioren brochure