Hoofdkussens Silvana Royal van hoge kwaliteit. Ervaar een optimale nachtrust. Hoofdkussens Silvana Royal van hoge kwaliteit. Ervaar een optimale nachtrust. Hoofdkussens Silvana Royal van hoge kwaliteit. Ervaar een optimale nachtrust.

Silvana Royal (zonder neksteun)

Afbeelding Silvana Royal Afbeelding Silvana Royal
Normale prijs
Normaal 230,-
Onze prijs v.a.
149

Comfortabele hoofdkussens die zorgen voor de juiste ondersteuning van uw nek en hoofd. De kussen bestaan uit 3 vlakken waarvan de middelste wat zachter is voor optimaal comfort. De hoofdkussens zijn in verschillende hardheden van extra zacht tot en met extra hard te verkrijgen.

Kies voor de hoofdkussens Silvana Royal dan kiest u voor een gezonde nachtrust.

Luxe hoofdkussens van Silvana Royal

Unieke eigenschappen van de Silvana Royal hoofdkussens

De Silvana Royal hoofdkussens zijn speciaal ontworpen voor mensen die net wat meer luxe en comfort zoeken voor in hun hoofdkussen. Deze exclusieve kussens combineren een elegante uitstraling met optimaal slaapcomfort.

De Silvana Royal hoofdkussens bevatten een zachte en vochtregulerende tijk die bestaat uit een mix van bamboe en katoen. Door de hoogwaardige gerecyclde combianties van de vulling van deze kussens staat de Silvana Royal kussens ook wel bekend om hun duurzaamheid.

De hoofdkussens bieden niet alleen de juiste veerkrachtige ondersteuning die lang zijn vorm behoudt, maar daarnaast ook een nekinkeping waardoor het hoofd en de nek op een natuurlijke wijze worden ondersteund. Dit draagt bij aan de manier waarop de nekwervels in de nacht worden ondersteunt. Op die manier kan u nog jarenlang genieten van en heerlijke, gezonde nachtrust.

Meer unieke hoofdkussens.

Uniek in boxsprings en matrassen

Tweede matras gratis
Gratis inname oude matras
Garantie op alle producten
Altijd advies op uw maat
Onze winkels Onze winkels

Onze winkels

Laat u inspireren in één van onze beddenwinkels. Wij staan altijd voor u klaar.

Adressen

Gratis slaapadvies

Iedereen is uniek. Persoonlijk slaapadvies is nodig.

Omdat iedereen anders is gebouwd en anders slaapt, is het belangrijk dat u een goed matras kiest dat precies bij u past. Onze adviseurs staan voor u klaar en nemen graag alle tijd voor u!

Maak afspraak

Uniek Slapen staat altijd voor u klaar
Senioren brochure